Ο καυγάς του Σοϊλέδη με τον Καραγκούνια έκανε trend το Survivor στο Twitter και έκρινε τον νικητή

Ο καυγάς του Σοϊλέδη με τον Καραγκούνια έκανε trend το Survivor στο Twitter και έκρινε τον νικητή

Δεν είναι δα πως ως τηλεθεατές του Survivor, δεν έχουμε ξαναδεί καυγά στο ριάλιτι επιβίωσης με τέτοια ένταση αλλά σίγουρα οι καυγάδες αυτοί πάντα διαμορφώνουν το αποτέλεσμα του ριάλιτι.

Καμία Μεγάλη Εβδομάδα στο Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο γνώρισε έναν από τους πιο δυνατούς καυγάδες ever στα χρόνια που μετράει το Survivor στις οθόνες μας, με τον Άρη Σοϊλέδη να πιάνεται σχεδόν στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι φήμες θέλουν τους δύο παίκτες να μην θέλουν να ρίξουν την ένταση του καυγά και όλοι να προσπαθούν να τους χωρίσουν για πολλή ώρα. Είναι όμως ο καυγάς του Σοϊλέδη με τον Καραγκούνια τόσο ξεχωριστός που να σοκάρει το κοινό; Όχι!

Δεν ήξερες Άρη;

Σίγουρα το να βλέπεις τον Σοϊλέδη μαινόμενο και όρθιο μπροστά στον Καραγκούνια, προσβάλλει τον ίδιο. Στο διάστημα που ο Τάκης έχει μπει στο παιχνίδι, την αντίστοιχη συμπεριφορά – όρθιος και να ξεσπάει- την έχουμε δει να την εξασκεί σε πολλούς συμπαίκτες του. Αυτό που περιμέναμε όμως με τα 30 χρόνια καριέρας του Άρη – όπως ακριβώς τα ανέφερε ο ίδιος- στο ποδόσφαιρο, ήταν να αντιμετωπίσει τον Τάκη, με μεγαλύτερη ψυχραιμία κι όχι να φτάσει κοντά στο να γίνει ο νέος Ζιντάν.

Ή μήπως αυτό που το Twitter κατάλαβε καλά, υπήρξε μια ατάκα, ένα μυστικό που άγχωσε, εξόργισε, έκανε έξω φρενών τον Σοϊλέδη, σε βαθμό που να ουρλιάζει πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς;

«Εγώ θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα! Θέλω να φύγω σήμερα κιόλας! Αυτό που ακούς, θέλω να φύγω τώρα! Με αυτόν εδώ πέρα εγώ; Τι λέτε ρε; Τριάντα χρόνια έχω καριέρα και θα με ξεφτιλίσει εμένα αυτός; Αυτός εδώ; Τι λέτε; Το σκουπίδι», είπε ο Άρης.

«Σκουπίδι είσαι εσύ ρε νούμερο! Που τους βρίζεις όλους», απάντησε ο Τάκης.

«Τριάντα χρόνια παίζω μπάλα, δεν θα με ξεφτιλίσεις εσύ εμένα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής.

«Κι άμα παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη; Τι είσαι;», είπε ο Τάκης.

Αυτό δεν είναι το Survivor που θέλουμε.

Ή μήπως όχι;

Γιατί από χτες, το Survivor, που δεν ξεπερνούσε τα 5000 τιτιβίσματα, ξεπέρασε τα 32 χιλιάδες.

Το δε βίντεο του επικού καυγά των δύο παικτών είναι πρώτο trend στο You Tube και το λες πως ο Αντζούν θα τρίβει τα χέρια του.

survivor.JPG

Πάντως ο Απρίλιος είναι παραδοσιακά ο πιο καυτός μήνας του Survivor.

Απρίλιο έφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης το 2017, σε εκείνη την ακόμα πιο επική ομιλία της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία χωρίς φωνές, χωρίς απειλές, κατάφερε να διώξει τον Χανταμπάκη από το ριάλιτι και να αποχωρήσει η ίδια οικειοθελώς από το παιχνίδι, στις 18 Απριλίου του 2017.

Ακόμα και πέρσι, ήταν 21 Απριλίου 2021, όταν ο Αλέξης Παππάς είδε την πόρτα εξόδου του ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας πίσω τον James Καφετζή να θέτει σοβαρά πια υποψηφιότητα για το έπαθλο, το οποίο και παράτησε για να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την παράταση του Survivor.

Ναι, οι έριδες δεν λείπουν από το Survivor. Ναι, οι κλίκες πάντα θα υπάρχουν. Αλλά οι μπουνιές ποτέ δεν έχρισαν κανένα νικητή.

Το μόνο που μπορεί να κάνει αυτός ο καυγάς, όπως όλοι οι μεγάλοι καυγάδες στο Survivor, είναι να αλλάξουν τις ισορροπίες, να διαμορφώσουν νέα δυναμική στους παίκτες που θα παραμείνουν. Ο τρόπος με τον οποίο ο Απόστολος Ρουβάς παρέμεινε ακούνητος και λιγάκι βαριεστημένος στη σκηνή που εκτυλίχθηκε στις οθόνες μας, τα λέει όλα.

Πάντως ο αληθινός νικητής του φετινού Survivor είναι ένας, ο παρουσιαστής του.

survivorgreece_278650906_511340437194569_2851486635544420211_n.jpg

Ο Γιώργος Λιανός, χωρίς ένταση, κατάφερε να μπει στη μέση του καυγά, να σταματήσει τον Άρη, να πάρει θέση και να πει το μόνο λογικό:

«Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε το συμβούλιο, υπήρξε μια μεγάλη στιγμή έντασης, η οποία είναι κατακριτέα και δεν χωράει στο πρόγραμμα που ονομάζεται Survivor»!