Χριστίνα Μπόμπα: Το οικογενειακό Πάσχα στην Θεσσαλονίκη και οι σκανταλιές της Φιλίππα στο αεροπλάνο

Κατερίνα Μπούσιου
Χριστίνα Μπόμπα: Το οικογενειακό Πάσχα στην Θεσσαλονίκη και οι σκανταλιές της Φιλίππα στο αεροπλάνο

Η Φιλίππα δεν άφησε σε ησυχία την μαμά της, η οποία ωστόσο φάνηκε να το διασκεδάζει. 

Στην γνώριμη και αγαπημένη τους πόλη, την Θεσσαλονίκη, θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Και φυσικά είναι το δεύτερο ταξίδι που θα κάνουν αεροπορικώς με τις δίδυμες κόρες τους Αντριάννα και Φιλίππα, οι οποίες έχουν ταξιδέψει και πάλι τον Φεβρουάριο για την πόλη στην οποία γεννήθηκε ο μπαμπάς τους. Και κάθε ταξίδι με δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία, είναι μία μικρή περιπέτεια.

https://www.instagram.com/p/CZeaDZArVzB

Το παιχνίδι που λάτρεψε η Φιλίππα

Σχεδόν με το μισό τους νοικοκυριό ταξίδεψαν για μία ακόμη φορά, λόγω των παιδιών τους ο Σάκης και η Χριστίνα. Η μαμά του Ματούλα, μαζί με τον μπαμπά του Στέφανο, περίμεναν πως και πως για να κρατήσουν και πάλι στην αγκαλιά τους τις αγαπημένες τους εγγονές. Αν και το ταξίδι είναι μικρής διάρκειας, έπρεπε να βρουν έναν τρόπο για να απασχολήσουν τις μικρές οι οποίες όπως όλα τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν να καθίσουν ήρεμες και στατικές. Η Φιλίππα ήταν εκείνη που θεώρησε ως αστείο να τραβά με τα χεράκια της την μάσκα από το πρόσωπο της μαμάς Χριστίνας η οποία την κρατούσε στην αγκαλιά της και το έκανε για αρκετές φορές και δίχως να βαρεθεί.

https://www.instagram.com/p/CcklOsgI9E2

Αυτό φάνηκε μάλιστα ιδιαίτερα αστείο στον Σάκη, ο οποίος και τράβηξε το σχετικό video, το οποίο στην συνέχεια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Ακόμη κλαίω από τα γέλια».

Το ζευγάρι τον Μάρτιο είχε κάνει το πρώτο του ταξίδι μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας αλλά χωρίς τις δίδυμες, αρχικά στο Παρίσι. Ακολούθησε ωστόσο και ένα ταξίδι πριν μερικές εβδομάδες στην Ρώμη και στην Τοσκάνη, αυτή τη φορά έχοντας στην παρέα τους, τον αδελφό του Σάκη, Παναγιώτη και της αδελφής του Κασσιανής. Και σε αυτά τα ταξίδια στα...μετόπισθεν για να φροντίζουν τις μικρές μένουν οι δύο γιαγιάδες. Η κυρία Ματούλα και μαμά του Σάκη, αλλά και η μαμά της Χριστίνας, η κυρία Γιώτα. Οι οποίες είναι και δύο πολύ αγαπημένες συμπεθέρες.

1650459151032-246020978-bombamama.jpg