H Katy Perry απάντησε με χιούμορ στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Orlando Bloom

Κατερίνα Μπούσιου
H Katy Perry απάντησε με χιούμορ στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Orlando Bloom
Katy Perry arrives at the 20th Anniversary Celebration of "American Idol" on Monday, April 18, 2022, at Desert 5 Spot in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) Invision

Η τραγουδίστρια δεν θέλει να αλλάξει το σώμα της προς το παρόν και ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός. 

Τον περασμένο Αύγουστο η Katy Perry έγινε για πρώτη φορά μαμά και ο έρωτάς της με τον ηθοποιό Orlando Bloom επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα που η τραγουδίστρια επέστρεψε στην ενεργό δράση, η πιο συνηθισμένη ερώτηση από τους δημοσιογράφους, είναι αν η εμπειρία της μητρότητας είναι τόσο μοναδική για εκείνη που θα ήθελε να την επαναλάβει. Και εκείνη απάντησε πρόσφατα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

«Η κόρη μου λέει συνέχεια «σ'αγαπώ»

Η τραγουδίστρια και κριτής στο American Idol, είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και κάνει ένα πολύ δυναμικό επαγγελματικό comeback. Στις συνεντεύξεις που ξεκίνησε να δίνει για τις μελλοντικές της εμφανίσεις, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί και εκείνη απάντησε απλά και με χιούμορ: «Αυτή την στιγμή είμαι στο Vegas και δεν μπορώ να κάνω το show μου, έχοντας το οτιδήποτε στην κοιλιά μου. Ειδικά ένα ανθρώπινο ον». Στην συνέχεια βέβαια όπως συμπλήρωσε, ζει ακόμη την περίοδο που απολαμβάνει την χαριτωμένη κόρη της Daise Dove. Και όπως είπε: «Έχει ξεκινήσει να τρέχει, να ζωγραφίζει να λέει συνέχεια σ'αγαπώ»!

https://www.instagram.com/p/CchFHmxrMjf

Η σχέση της με τον Orlando Bloom ξεκίνησε την βραδιά της απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες και στο πάρτι που ακολούθησε το 2016. Από τότε είναι αχώριστοι και full ερωτευμένοι. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, ο διάσημος ηθοποιός, τις έκανε πρόταση γάμου. Ωστόσο προέκυψε ενδιάμεσα η εγκυμοσύνη της και τα σχέδια γάμου αναβλήθηκαν. Μάλιστα η εγκυμοσύνη της, σχεδόν ανακοινώθηκε στο video clip της «Never Worn White».

Ο Οrlando έχει έναν ακόμη γιο, τον 11 χρονο Flynn με μαμά το γνωστό μοντέλο Miranda Kerr. Και τα δύο του παιδιά του μοιάζουν πολύ, ενώ η κόρη του, όπως έχει πει η Perry, έχει το χρώμα των ματιών και το βλέμμα του μπαμπά της.