Ο Σάκης Ρουβάς ζωγραφίζει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του

Ο Σάκης Ρουβάς ζωγραφίζει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του

Λίγο πριν το Πάσχα, ο Σάκης Ρουβάς περνάει δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά του.

Το Πάσχα, όπως και κάθε γιορτή, είναι μία περίοδος που έχει φτιαχτεί για οικογενειακό χρόνο. Η βαφή των αυγών, το σούβλισμα του οβελία και κάθε έθιμο που συνδέεται με αυτό συγκεντρώνουν την οικογένεια στο σπίτι για να περάσει χρόνο μαζί.

Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, δημοσίευσε μία φωτογραφία με δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος πόζαραν δίπλα στον διάσημο μπαμπά τους και έδειξαν στον φωτογραφικό φακό τα αυγά που έβαψαν.

Ο Σάκης Ρουβάς ζωγραφίζει πασχαλινά αυγά με τα παιδιά του

Ο Σάκης Ρουβάς έπιασε το πινέλο και ζωγράφισε μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τη 13χρονη Αναστασία και τον 10χρονο Αλέξανδρο.

https://www.instagram.com/p/CcnMNhEtjuu

«Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας!», έγραψε.

Ο Αλέξανδρος όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η Αναστασία μάλλον έχει πάρει χαρακτηριστικά και από την Κάτια Ζυγούλη.

Οι ακόλουθοι του τραγουδιστή, βλέποντας τη φωτογραφία, άρχισαν να κάνουν αποθεωτικά σχόλια και να εύχονται στην οικογένεια χρόνια πολλά.

Όλη η οικογένεια Ρουβά σε μία φωτογραφία

Τον Ιανουάριο, ο 50χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με όλη την οικογένεια Ρουβά στα χιόνια. Η 13χρονη Αναστασία, ο 10χρονος Αλέξανδρος, η 9χρονη Αριάδνη και ο 6χρονος Απόλλωνας πόζαραν με τον τραγουδιστή και το μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CY4DrW0t_FJ

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Χιόνια, παιχνίδια και Covid Free!!!», ενώ οι followers του γέμισαν τη φωτογραφία με σχόλια που αποθέωναν το όμορφο θέαμα.