Ως πότε τα περιοδικά θα ντύνουν νυφούλα τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Πατούλια Κατερίνα
Ως πότε τα περιοδικά θα ντύνουν νυφούλα τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Ακόμα μια φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, σύμφωνα με εξώφυλλο περιοδικού.

Ακόμα ένα Πάσχα που η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και είναι φυσικά έγκυος στον κόσμο του περιοδικού Yes.

Zέτα υποψήφια νύφη

Υπάρχει μια λατρεία των gossip περιοδικών για πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, να δουν την Ζέτα Μακρυπούλια να ντύνεται νυφούλα. Φυσικά, σε κάθε εξώφυλλο και κάθε δημοσίευμα, μπορεί να αλλάζει ο γαμπρός αλλά η παρουσιάστρια εκεί, σταθερή αξία, να θέλει οπωσδήποτε να βάλει νυφικό.

Η ίδια η Μακρυπούλια, ακόμα και μέσα σε μεγάλες σχέσεις, όπως η τελευταία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που έληξε μετά από δέκα χρόνια, την περσινή χρονιά, ποτέ δεν έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις για τον δεσμό αυτό.

Πάντα τα λόγια της ήταν μετρημένα για την κοινή τους ζωή και το μόνο που άφηνε η Ζέτα να γίνει γνωστό ήταν κάποιες λεπτομέρειες της καθημερινότητας και κάποιες πόζες από τις διακοπές. Ακόμα και στα social media ήταν φειδωλή στα posts με τον Μιχάλη, γιατί έτσι έχει μάθει να χειρίζεται πάντα τη δημοσιότητα.

Ακόμα και όταν υπήρξε σε σχέση, η Ζέτα, στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης ή σε γάμο είχε απαντήσει:

https://www.instagram.com/p/Ca93Pstgw63

«Δεν το έχω σκεφτεί καν. Είναι η αλήθεια. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου αν θέλω να παντρευτώ, αν θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Δεν ξέρω, δεν το χω σκεφτεί. Εάν κάνω παιδιά τότε θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι αυτά τα πράγματα», είχε πει η Ζέτα όταν ακόμα ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον Μιχάλη το 2016.

Και μπορεί το Ρουκ Ζουκ να σκίζει, να έρχεται και η παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar, όμως ακόμα ένα εξώφυλλο δεν θεωρεί αρκετά γεμάτη τη ζωή της Μακρυπούλια και αποφάσισε να την φέρει σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

«Πρώτα το μωρό, μετά ο γάμος», έγραφε το εξώφυλλο που έκανε για μια ακόμα φορά trend το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Μαρτυρίες λένε πως δεν είναι λίγες οι φορές που στα διαλείμματα από τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ την έχουν πιάσει να χαζεύει μωρουδιακά», συνέχιζε το φανταστικό #διπλις ρεπορτάζ ενώ ο γαμπρός είναι για το Yes, 50αρης οδοντίατρος.

Σε κάποιο νησιώτικο τοπίο, χωρίς 5G, η Ζέτα χωρίς να έχει ανάγκη να ανεβάσει stories και posts για τους 680.000 followers χαμογελάει και νιώθει Jennifer Aniston στην τοποθεσία Ελλάδα. Αν υπάρχει περίπτωση άλλης celebrity που στο εξωτερικό να την έχουν παντρέψει άπειρες φορές και να έχει κυοφορήσει τουλάχιστον άλλες χίλιες, είναι η Aniston.Φαντάζομαι, την Ζέτα καθόλου δεν την ενοχλεί μια τέτοια σύγκριση!

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour το 2017, η πρώην σταρ των «Friends» ρωτήθηκε για την φράση που θα απαγόρευε από τα tabloids να χρησιμοποιούν και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική:

«Νομίζω ότι η καλύτερη θα ήταν μία φωτογραφία μου να κρατάω το στομάχι μου και τη λεζάντα επιτέλους, έγκυος. Παίρνουν μία φωτογραφία σου και δημιουργούν μία ιστορία. Εάν έχεις μόλις φάει και το σώμα σου βρίσκεται σε μία φυσιολογική κατάσταση ή έχεις ένα φούσκωμα, τότε βάζουν βέλη γύρω από το στομάχι σου και γράφουν ότι είσαι έγκυος. Αλλά ξέρεις, όχι, είναι απλώς το σώμα μου. Όχι ότι σε αφορά. Η εγκυμοσύνη δεν αφορά κανέναν παρά μόνο το ζευγάρι ή την εγκυμονούσα», είχε πει θεϊκά η Aniston.

Μέχρι το επόμενο εξώφυλλο θα λέει από μέσα της η Ζέτα και θα κάνει Ρουκ Ζουκ, προφανώς όχι χαζεύοντας μωρουδιακά!