Κατερίνα Καραβάτου: Το Πάσχα στο Παρίσι μετά την απώλεια της μητέρας της -Το φωτογραφικό άλμπουμ

Κατερίνα Καραβάτου: Το Πάσχα στο Παρίσι μετά την απώλεια της μητέρας της -Το φωτογραφικό άλμπουμ

Η απόδραση στο Παρίσι και οι βόλτες στην Πόλη του Φωτός ανήμερα της Ανάστασης.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν μία από τους τυχερούς που επέλεξαν να κάνουν ένα μικρό ταξίδι για τις ημέρες του Πάσχα, παίρνοντας λίγες μέρες ανάπαυλας και ξεκούρασης μακριά από την Αθήνα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι, επιλέγοντας να κάνει τις διακοπές της μακριά από την Ελλάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, που είναι ιδανική αυτή την περίοδο για μία απόδραση. Στις σχετικές αναρτήσεις, η Κατερίνα φρόντισε να μας αποκαλύψει τον πασχαλινό της προορισμό, όχι όμως και την παρέα της, αφού στις φωτογραφίες και τα stories που ανέβασε δεν εμφανίζεται ούτε η ίδια, ούτε κάποιος άλλος.

Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα, κατά την διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε και το οριστικό διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη, η αγαπημένη παρουσιάστρια κλήθηκε να αλλάξει και τηλεοπτική στέγη, ανήκοντας πλέον στο δυναμικό του Mega με την εκπομπή «Τι λες τώρα», που παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

https://www.instagram.com/p/Ccm35cBjyKP

Η Κατερίνα διανύει σίγουρα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ζωή της, αφού μέσα στον περασμένο Οκτώβριο έχασε και την αγαπημένη μητέρα της, η οποία νοσηλευόταν για καιρό στο νοσοκομείο. Η ίδια η Κατερίνα ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν την ώρα της εκπομπής της και φυσικά αποχώρησε αμέσως. Η μητέρα της ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην ζωή της και ήταν ιδιαίτερα δεμένες. Ο χαμός της, της στοίχισε πολύ και μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε την αγαπημένη της μαμά.

https://www.instagram.com/p/CV_LjsQIuSa

Φέτος, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Mega αποφάσισε να κάνει Πάσχα μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα της και τα παραδοσιακά έθιμα και προτίμησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να χαρεί μία από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Δείτε στην παρακάτω gallery το φωτογραφικό άλμπουμ από το Παρίσι: