Ο Ben Affleck διαψεύδει τις φήμες ότι φλέρταρε σε γνωστό app λίγο πριν την επανασύνδεση με την JLo

Ο Ben Affleck διαψεύδει τις φήμες ότι φλέρταρε σε γνωστό app λίγο πριν την επανασύνδεση με την JLo
Jennifer Lopez, right, and Ben Affleck pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'The Last Duel' during the 78th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, Friday, Sept. 10, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Ξανθιά καλλονή υποστηρίζει ότι φλέρταρε με τον γνωστό ηθοποιό λίγο πριν τα ξαναβρεί με την Jennifer!

Μετά από τον πιο πολυσυζητημένο ίσως αρραβώνα της χρονιάς, άλλη μία δυσάρεστη φήμη έρχεται για να ταράξει τα νερά στην σχέση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez. Οι Bennifers πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόταση γάμου που έγινε και το τουλάχιστον εντυπωσιακό μονόπετρο της JLo, με το πράσινο διαμάντι, ενώ δεν έλειψαν τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης on camera.

Μετά, λοιπόν, από όλες αυτές τις ανακοινώσεις και την γιορτές, μία είδηση που κάνει ήδη τον γύρω του διαδικτύου ήρθε να ταράξει την ησυχία του ζευγαριού. Η είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός φλέρταρε με την ξανθιά καλλονή και Έμμα Χέρναν, μέσω ενός δημοφιλούς app.

https://www.instagram.com/p/CcQ2fYHjI9e

Η Έμμα Χέρναν είναι πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Selling Sunset». Την είδηση, μάλιστα, έφερε στο προσκήνιο η ίδια η Χέρναν, η οποία σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, δήλωσε σε μία συμπρωταγωνίστρια της σε ένα από τα επεισόδια του 5ου κύκλου του δημοφιλούς reality show, στο οποίο συμμετέχει, ότι έκανε match με τον Ben Affleck σε γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.

https://www.instagram.com/p/Ccl2CfJvAht

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας πως ο ίδιος υπήρξε ιδιαίτερα επίμονος, στέλνοντας της μηνύματα ξανά και ξανά για να βρεθούν για έναν καφέ, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να προχωρήσει παρακάτω. Η συμπρωταγωνίστρια της φάνηκε έκπληκτη με τα όσα άκουγε, δεδομένου το εν λόγω σκηνικό έγινε, όπως υποστηρίζει η Χέρναν, λίγο πριν ο Ben τα ξαναβρεί με την πρώην σύντροφο του και νυν μέλλουσα κυρία Affleck, Jennifer Lopez.

Από την πλευρά του το περιβάλλον του ηθοποιού αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες και τους ισχυρισμούς της Χέρμαν, λέγοντας πως η ίδια η εφαρμογή έχει επιβεβαιώσει ότι ο Ben Affleck δεν είναι μέλος της εδώ και χρόνια και ότι οι φήμες πυροδοτήθηκαν, επειδή ο γνωστός ηθοποιός είχε στο παρελθόν ζητήσει από το εν λόγω app να χρηματοδοτήσει κάποια φιλανθρωπική του ενέργεια.