Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την ανιψιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την ανιψιά της

Η ηθοποιός έκανε παράλληλα μια μεγάλη αποκάλυψη.

Στο πατρικό της στο Γύθειο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τα παιδιά και την κουμπάρα τους. Η ηθοποιός και ντετέκτιβ του «The Masked Singer» θα γιορτάσει το Πάσχα στην γενέτειρά της και αν κρίνουμε από το υλικό που δημοσίευσε στο Instagram είναι άκρως ενθουσιασμένη.

Οι γονείς της Αθηνάς και ο πολυαγαπημένος της αδερφός, Νικήτας θα βρίσκονται εκεί για να περάσουν όλοι μαζί οικογενειακώς τις γιορτινές αυτές ημέρες. Η δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μερικά Instagram-stories το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής από το Γύθειο όπου παρευρέθηκε στην περιφορά του Επιταφίου.

Η τρυφερή φωτογραφία με την ανιψιά της και η αποκάλυψη

1650704018924-151160625-anipsia_oikonomakou.jpg

Η ηθοποιός πόσταρε λίγο αργότερα δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την ανηψιά της, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram πως έγινε θεία στις 24/03/22 αφού η σύντροφος του αδερφού της Νικήτα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός έγραψε «my niece», «my goddaughter» στη φωτογραφία, ανακοινώνοντας πως θα γίνει νονά της νεογέννητης ανιψιάς της. Το φετινό καλοκαίρι η Αθηνά Οικονομάκου θα βαπτίσει την κόρη της Sienna, με την τοποθεσία να παραμένει για την ώρα μυστική.

Το κοινό που ενώνει την Αθηνά Οικονομάκου με τον γιο και την ανιψιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το γιο της Μάξιμο στις 14 Μαρτίου 2018. Η ηθοποιός έχει γενέθλια στις 6 Μαρτίου ενώ η ανιψιά της γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου. Η Αθηνά ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ ενώ ο Μάξιμος και το νεογέννητο στο ζώδιο του Κριού.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μας πριγκίπισσά μας! Σε λατρεύουμε!», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας παράλληλα δημοσίως στο κοινό πως το όνομα της ανιψιάς της θα αρχίζει από «Α».

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Μάνη και η εξομολόγηση για τον έρωτά της

Πηγή φωτογραφιών: athinao1konomakou