Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα - Το νέο βίντεο του Αρναούτογλου

Ιωάννα Τζανή
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα - Το νέο βίντεο του Αρναούτογλου

Απόψε στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Η μεγάλη επιστροφή του θρυλικού παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι γεγονός. Ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια, η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση θα ακουστεί ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά αυτή τη φορά όχι δια στόματος Σπύρου Παπαδόπουλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναλαμβάνει τη σκυτάλη και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, χαρές, ανατροπές και συγκινήσεις.

Απόψε, λοιπόν, στις 20:00, το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα και σε προσκαλεί να μη χάσεις το πρώτο επεισόδιο!

https://www.instagram.com/p/CcnnfgZDSx7

Έρχεται ο «Εκατομμυριούχος» και αγαπήσαμε ήδη την νέα σειρά «Σέρρες»

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα... ο Γρηγόρης έχει κάτι να σου πει!

«Καλημέρα, καλημέρα. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εύχομαι να περάσατε ένα πάρα πολύ ωραίο Πάσχα. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Σήμερα στις 20:00 ξεκινάμε, ξεκινάει ο Εκατομμυριούχος, μετά από πολλά χρόνια. Ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι. Εσείς που είσαστε εκτός Αθηνών και σιγά σιγά θα έρχεστε προς την Αθήνα, καλή επιστροφή. Αλλά και σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν πήγατε και σιγά σιγά ετοιμάζετε τα παγκάζια για την επιστροφή, ήρεμα στον δρόμο και ήσυχα, σας δίνω ραντεβού στις 20:00 για να τα πούμε όλοι μαζί. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή, είναι ένα παιχνίδι που μέσα σε 15 ερωτήσεις, όλα μπορούν να συμβούν. Ραντεβού στις 20:00», αναφέρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο νέο του βίντεο για την πρεμιέρα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Comeback μετά από 16 χρόνια

Το τηλεοπτικό παιχνίδι έκανε πρεμιέρα το 1999 στο Mega, με τότε παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τώρα σε ανανεωμένη μορφή επιστρέφει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ίδια θέση, με τους ίδιους ωστόσο κανόνες και με έπαθλο για τον μεγάλο νικητή, τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είναι το διασημότερο παιχνίδι γνώσεων στον κόσμο και έχει προβληθεί διεθνώς σε 120 χώρες. Όπως θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα, Δευτέρα του Πάσχα, στις 20:00, το format είναι απόλυτα ταιριαστό στον νέο του και έμπειρο παρουσιαστή.