Έρχεται ο «Εκατομμυριούχος» και αγαπήσαμε ήδη την νέα σειρά «Σέρρες»

Κατερίνα Μπούσιου
Έρχεται ο «Εκατομμυριούχος» και αγαπήσαμε ήδη την νέα σειρά «Σέρρες»

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Καπουτζίδης αλλάζουν τα τηλεοπτικά δεδομένα. 

Ένα παιχνίδι που έχει διαγράψει μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία επιστρέφει ανανεωμένο και μία νέα σειρά, σε μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα αλλάζει τα δεδομένα της μυθοπλασίας. Τα δύο project, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι «Σέρρες», με δημιουργό τον Γιώργο Καπουτζίδη, το πρώτο στο κανάλι του ΑΝΤ1 και το δεύτερο στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1 +, αλλάζουν τα τηλεοπτικά δεδομένα.

https://www.instagram.com/p/CcQHxo3MkMH

Comeback μετά από 16 χρόνια

Το τηλεοπτικό παιχνίδι έκανε πρεμιέρα το 1999 στο Mega, με τότε παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τώρα σε ανανεωμένη μορφή επιστρέφει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ίδια θέση, με τους ίδιους ωστόσο κανόνες και με έπαθλο για τον μεγάλο νικητή, τα 100 χιλιάδες ευρώ. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είναι το διασημότερο παιχνίδι γνώσεων στον κόσμο και έχει προβληθεί διεθνώς σε 120 χώρες. Τα γυρίσματα ήδη έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και όπως θα δούμε στην πρεμιέρα του την Δευτέρα του Πάσχα στις 20.00, το format είναι απόλυτα ταιριαστό στον νέο του και έμπειρο παρουσιαστή. Το τρέιλερ πάντως είναι ευρηματικό.

Οι «Σέρρες» θα συγκινήσουν

Με τον δημιουργό της σειράς Γιώργο Καπουτζίδη παρόντα, αν και ταλαιπωρημένο, με τον γύψο στο πόδι και στο χέρι του, λόγω και του πρόσφατου ατυχήματος που είχε με το ποδήλατό του, έγινε η δημοσιογραφική πρεμιέρα, της νέας του σειράς, στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στο αμφιθέτρο του Μουσείου Μπενάκη. Η σειρά όπως δήλωσε και ο ίδιος γράφτηκε εν μέσω πανδημίας, όταν ύστερα από ένα ατύχημα που είχε ο πατέρας του, επέστρεψε για ένα διάστημα στην γενέτειρά του στις Σέρρες για να τον βοηθήσει. Σε αυτή την σειρά, ένας άλλος γιος, κάνει επίσης ένα παρόμοιο ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης με τον πατέρα του. Ο ρεαλισμός και η συγκίνηση κάνουν ένα μοναδικό συνδυασμό από τα 2 πρώτα επεισόδια. Συγκλονιστικός υποκριτικά στην ερμηνεία του στον ρόλο του πατέρα, ο Γιώργος Γάλλος, αλλά η μεγάλη συγκίνηση στο κοινό που είδε αυτά τα πρώτα επεισόδια, προέκυψε για τον ρόλο του γιου του Οδυσσέα που υποδύεται ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πριν από τρεις μήνες.

Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Ελένη Ουζουνίδου, είναι μοναδικές επίσης στο ρόλο τους, ενώ η μουσική επένδυση του Φοίβου Δεληβοριά συμπληρώνει μοναδικά την ιστορία.