Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ρούλα είχε μια απάντηση για όλα, όμως δεν περίμενε αυτή την έρευνα σε βάθος»

Πατούλια Κατερίνα
Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ρούλα είχε μια απάντηση για όλα, όμως δεν περίμενε αυτή την έρευνα σε βάθος»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για την εκπομπή της όσο και για την επικαιρότητα με το θρίλερ για τα παιδιά στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, μίλησε από καρδιάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επικαιρότητα και για την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή της στο Star.

Για την επιτυχία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Aπολαμβάνω τις προσωπικές μου επιτυχίες, όχι τις επαγγελματικές. Είμαι χορτασμένη από την επιτυχία, κι όταν ήμουν πίσω από τις κάμερες, οι εκπομπές πήγαν καλά και αποδόθηκαν σε νούμερα και σε χρήματα. Θα πιω ένα ποτήρι κρασί μαζί σου γιατί μαρέσει να είμαι με τον Γρηγόρη, κι όχι γιατί έκανα 40%. Χάνουμε την ουσία αν το κάνουμε αυτό, όταν έχουν ανοίξει οι άνθρωποι τις ψυχές τους, υποκλίνομαι σε αυτό και πίνω στην υγεία των ανθρώπων αυτών», τόνισε η Ζήνα και αναφέρθηκε στους ανθρώπους με τους οποίους έχει μιλήσει τελευταία:

«Μπορείς να δεις και έναν δολοφόνο και μια μάνα φόνισσα, δεν μπορείς να την δικαιολογήσεις, μπορείς να δεις την δική της πλευρά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν μπορείς να χωνέψεις», είπε η Κουτσελίνη και όταν έπρεπε να αναφερθεί στο θέμα χειρισμού της Πάτρας από τα ΜΜΕ τόνισε:

Για τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται με την Πάτρα:

«Αν ήμουν διευθύντρια, θα σου έλεγα ότι προτιμώ μια καθαρόαιμη ψυχαγωγική εκπομπή, όπου το 10% είναι καθαρό. Αν θες να το γυρίσεις και να κάνεις μια εκπομπή σαν τις Αλήθειες με τη Ζήνα, αλλά έπρεπε να πεις ότι αυτό το κομμάτι το παρουσιάζει ο Γρηγόρης και το άλλο η Ζήνα, αυτό θα είχε μια ταυτότητα, ένα μαγκαζίνο χωρισμένο. Αλλά στο ίδιο περιεχόμενο, λίγο από έγκλημα, λίγο από μαγειρική, λίγο από ριάλιτι, είναι οξύμωρο και το λέω με τιμιότητα, δεν βάζω χι σε αυτόν που το κάνει», είπε η Ζήνα για όσους ασχολούνται με την επικαιρότητα και συμπλήρωσε:

«Κι εγώ δεν βλέπω τα νούμερα τώρα και λέω είναι τα νούμερα της Ζήνας, τα ξέρω τα νούμερα».

Στην ερώτηση με ποια είδηση έχει σοκαριστεί, η Κουτσελίνη είπε πως το θρίλερ με την Πάτρα είναι σοκαριστικό αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκε με τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τον τρόπο με τον οποίο κορόιδεψε όλον τον κόσμο.

Το θρίλερ στην Πάτρα και η γνώμη που έχει για τη Ρούλα

«Αυτό το θρίλερ στην Πάτρα είναι μια διαδρομή γεμάτη δηλητήριο. Η Ρούλα είναι μια γυναίκα που έδινε απαντήσεις κάθε φορά, σε κάθε τι που λέγαμε στην εκπομπή, είχαμε μια απάντησή της, στο messenger, ήξερε τι έπρεπε να απαντήσει. Αυτό για μένα δείχνει έναν άνθρωπο ετοιμοπόλεμο. Αυτή τη φορά, δεν περίμενε την έρευνα εις βάθος. Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα. Στην Πάτρα δεν ξέρω αν φταίει η γειτονιά. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά οι κοινωνικές υπηρεσίες άργησαν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και μίλησε για το δικό της οικογενειακό δράμα:

«Θα το πω για πρώτη φορά. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος μαχαίρωσε τη μάνα μου», είπε η Ζήνα.

Δες τι άλλο είπε στην γκάλερι.

Πάντως, στις αποκαλύψεις της Κουτσελίνη, το Twitter αντέδρασε με τον δικό του τρόπο. Δες τα σχόλια παρακάτω.