Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και το μυστήριο γύρω από το «εξωτικό» μαύρισμά της

Ιωάννα Τζανή
Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και το μυστήριο γύρω από το «εξωτικό» μαύρισμά της

Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τις πασχαλινές διακοπές της ανανεωμένη, κεφάτη και μαυρισμένη!

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της ύστερα από τις πασχαλινές διακοπές με την οικογένειά της, οι οποίες φέτος... αποτελούν μυστήριο, γιατί δεν μας αποκάλυψε τον προορισμό της, όπως συνηθίζει.

Η παρουσιάστρια κάθε χρόνο κάνει Πάσχα με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από την Άνδρο, και μάλιστα μοιράζεται με τους followers της στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από στιγμές χαλάρωσης, αλλά και γλέντια στα Άχλα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την πρώτη κίνηση που κάνει όταν μπαίνει στο σπίτι της

Φέτος, ωστόσο, η Ελένη παρέμεινε «εξαφανισμένη» από τα social media καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, χωρίς να αποκαλύψει ούτε καν σήμερα (27/4) που επέστρεψε στην εκπομπή της, σε ποιο μέρος πήγε.

https://www.instagram.com/p/Cc2ddAIjN7d

Η επιστροφή της Ελένης στην εκπομπή της μετά τις πασχαλινές διακοπές

Η Ελένη επέστρεψε με υπέροχη διάθεση, χαμόγελο, κέφι, αλλά και πολύ ανανεωμένη και... μαυρισμένη! Κάτι που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι η παρουσιάστρια πέρασε τις πασχαλινές της διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Άλλωστε, η ίδια έχει πει ότι κάθε χρόνο θέλει να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι, το οποίο μάλιστα πραγματοποιεί συνήθως τα Χριστούγεννα και αποκαλύπτει τον προορισμό αφού επιστρέψει.

Με το τραγούδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου «Υπάρχω για σένα» να ακούγεται από πίσω, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές της στέλντοντάς τους φιλιά και λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτά είναι ολίγα από τα πολλά φιλιά που θέλω να σας δώσω, από τη μεγάλη αγκαλιά που θέλω να σας κάνω, από την τεράστια διάθεση που έχω. Μα είναι πραγματικά σα να γυρίσαμε Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε εκπομπή. Οι διακοπές, για όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα και όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε ανάγκη γιατί το μυαλό καθαρίζει και ξαναβρίσκεις την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό. Καταλαβαίνω πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε μέσα στο Πάσχα, που όλος ο κόσμος προσπάθησε πραγματικά να κάνει κάτι διαφορετικό μετά από δυο χρόνια και παραπάνω, μιας κατάστασης περίεργης».