«Αθώος» δηλώνει ο Jason Sudeikis για τα χαρτιά κηδεμονίας που έλαβε η Wilde στη σκηνή του CinemaCon

Πατούλια Κατερίνα
«Αθώος» δηλώνει ο Jason Sudeikis για τα χαρτιά κηδεμονίας που έλαβε η Wilde στη σκηνή του CinemaCon
Invision

Δύο πρώην αρραβωνιαστικοί, δύο παιδιά και ένα ατελείωτο δημόσιο δράμα για την κηδεμονία που έμαθε όλος ο πλανήτης. Ποιος φταίει τελικά για την άκομψη κίνηση κατά της Olivia Wilde;

Το χτεσινό βράδυ, η Olivia Wilde βρέθηκε στο Las Vegas, στα πλαίσια του CinemaCon ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει για την ταινία της, Don't Worry Darling, στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Harry Styles και η Florence Pugh και η οποία θα βγει στα σινεμά τον Σεπτέμβριο και στην κορυφαία της αυτή στιγμή, ένας δικαστικός επιμελητής της παρέδωσε έναν καφέ φάκελο με νομικά έγγραφα.

Ο φάκελος στην κυρία από τον πρώην

Το απίστευτο περιστατικό συνεχίστηκε, με την γεμάτη απορία 38χρονη ηθοποιό και σκηνοθέτη να ανοίγει τον φάκελο που ανέγραφε στο εξωτερικό του, προσωπικό και εμπιστευτικό. Ε, ο φάκελος είχε τα έγγραφα που της έστειλε ο πατέρας των παιδιών της Jason Sudeikis και αφορούν την κηδεμονία των δύο παιδιών που απέκτησαν μαζί στη διάρκεια της σχέσης και του αρραβώνα τους.

Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι δύο και πολύ σοβαρά:

Α) Γιατί αυτή την κορυφαία επαγγελματική στιγμή της Wilde, ο πρώην αρραβωνιαστικός της οι δύο ηθοποιοί δεν παντρεύτηκαν ποτέ επέλεξε να την χαλάσει με ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η κηδεμονία του 8χρονου Odis και της 5χρονης Daisy;

Β) Πώς είναι δυνατόν σε ένα τόσο προστατευμένο φεστιβάλ κινηματογράφου να έχει περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας ένας άνθρωπος και να έχει πρόσβαση στη σκηνή;

Διάσημο ζευγάρι ηθοποιών χώρισε μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, σύμφωνα με το Variety, ο 46χρονος Sudeikis που έχει πάρει τα τελευταία δύο χρόνια σειρά από διακρίσεις και βραβεία για το Ted Lasso, επιμένει πως δεν γνώριζε πότε θα παραδοθούν τα έγγραφα στην Wilde.

«Τα έγγραφα συντάχθηκαν για τον καθορισμό της δικαιοδοσίας σχετικά με τα παιδιά της κας Wilde και του κ. Sudeikis. Ο κ. Sudeikis δεν γνώριζε προηγουμένως την ώρα ή τον τόπο παράδοσης του φακέλου, καθώς αυτό θα εξαρτιόταν αποκλειστικά από την εμπλεκόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών για τη διαδικασία και ποτέ δεν θα συμφωνούσε με την επίδοση του φακέλου με τόσο ακατάλληλο τρόπο».

Όσον αφορά την ασφάλεια, ο Mitch Neuhauser υπεύθυνος του CinemaCon εξήγησε πως στην ιστορία του θεσμού δεν έχει συμβεί ποτέ τέτοιο περιστατικό και εξήγησε πως τα μέτρα ασφαλείας θα τεθούν ξανά στο τραπέζι και θα επανεξεταστούν για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ανθρώπων που δίνουν το παρών.

Η Wilde με τον Sudeikis ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2020 μετά από εννιά χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών. Λίγους μήνες αργότερα, η Wilde συνδέθηκε ερωτικά με τον πρωταγωνιστή της νέας της ταινίας, τον 28χρονο Harry Styles.

Η ηθοποιός και παραγωγός πια τόνισε στην Vogue Δεκεμβρίου πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στη νέα της σχέση, πιο υγιής από ποτέ και λατρεύει το συναίσθημα αυτό.

Ο Jason από την άλλη, έχει τα τελευταία δύο χρόνια βιώσει την μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή του αλλά παραδέχτηκε πως ο χωρισμός από την Wilde του στοίχισε πολύ. Όλοι απορούν αν ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jason, ο θρυλικός Ted Lasso, ο πιο θετικός και τρυφερός χαρακτήρας σε τηλεοπτική σειρά, θα ενέκρινε ένα τέτοιο σκηνικό από πλευράς Sudeikis.