Τα παιδιά του Paul Bettany πιστεύουν ότι είναι ο χειρότερος Avenger

Νατάσσα Σχοινά
Τα παιδιά του Paul Bettany πιστεύουν ότι είναι ο χειρότερος Avenger

Μπορεί ο Paul Bettany να είναι ένας από τους πιο γνωστούς υπερήρωες, όμως, τα παιδιά του προτιμούν όλους τους υπόλοιπους.

Το σύμπαν υπερηρώων της Marvel είναι ένα από τα πιο διάσημα που έχουν κυκλοφορήσει και οι ταινίες που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια ανήκουν σε αυτές με τα περισσότερα κέρδη παγκοσμίως.

Το κοινό σπεύδει να κλείσει εισιτήρια, ακόμα και επί πανδημικών καθεστώτων, όπως το πρόσφατο παράδειγμα με την επερχόμενη κυκλοφορία του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», και ο κάθε θεατής έχει συνήθως τουλάχιστον έναν αγαπημένο Avenger. Ο Paul Bettany που υποδύεται τον Vision, ωστόσο, έχει ένα μεγάλο παράπονο επ’ αυτού.

Τα παιδιά του Paul Bettany πιστεύουν ότι είναι ο χειρότερος Avenger

Ο Paul Bettany εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Late Night with Seth Meyers και ερωτήθηκε σχετικά με το αν τα παιδιά του είναι ενθουσιασμένα με τον ρόλο του στη θυγατρική της Disney και αν πιστεύουν ότι είναι cool ο μπαμπάς τους επειδή είναι ο Vision.

Αν και στην αρχή ο 50χρονος ηθοποιός απάντησε καταφατικά, στη συνέχεια διηγήθηκε πώς πραγματικά βλέπουν τα παιδιά του τον Vision. Και δεν είναι ο αγαπημένος τους Avenger, ειδικά για την κόρη του.

«Ναι, αλλά με βασανίζουν με αυτό. Η κόρη μου έχει περάσει από όλους τους Avengers για τον αγαπημένο της. Δεν είμαι ποτέ, ποτέ εγώ. Και, βασικά, πρόσφατα, άνοιξα να δω το Moon Knight, που είναι φανταστικό. Προσπάθησα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στο Disney+ και είχαν επεξεργαστεί το προφίλ μου», είπε ο Bettany.

Ο λόγος που του άλλαξαν τον λογαριασμό είναι επειδή είχε μία φωτογραφία του Vision, την οποία και αφαίρεσαν και στη θέση της έβαλαν μία που έλεγε «Worst Avenger», δηλαδή «ο χειρότερος Avenger».

via GIPHY