Η ερωτική εξομολόγηση της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham: «Είσαι τα πάντα για μένα»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο David Beckham, ο οποίος γίνεται 47 ετών, και η σύζυγός του Victoria τού έκανε κυριολεκτικά ερωτική εξομολόγηση στα social media.

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 2 Μαΐου, ο David Beckham. Ο ποδοσφαιριστής γίνεται 47 ετών και η σύζυγός του, Victoria, δεν αρκέστηκε σε ένα απλό «χρόνια πολλά» μέσα από τα social media. Οι ευχές της στο Instagram θυμίζουν ερωτική εξομολόγηση και μάλλον… ο David είναι πολύ τυχερός που την έχει.

Κάποια τα έβαλαν με τους Beckhams - «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Victoria

Η «ερωτική εξομολόγηση» της Victoria Beckham στον David

2 κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της ανέβασε στο Instagram η Victoria Beckham. Η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να ευχηθεί στον David για τα γενέθλιά του με φωτογραφίες από χαλαρές και τρυφερές στιγμές τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έκανε… τη δική της ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι ο πιο απίστευτος σύζυγος που θα ευχόμουν να έχω και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Είσαι τα πάντα για μένα, σ’ αγαπώ τόσο τόσο πολύ, χαρούμενα γενέθλια».

Ένα post δεν έφτανε… Το δεύτερο- πιο οικογενειακό- post της Victoria

Για τον άνδρα της ζωής της η Victoria Beckham δεν θα έκανε μόνο ένα post. Εκτός, λοιπόν, από «τα πάντα της», ο David είναι για τη γυναίκα του και ο καλύτερος πατέρας.

Η σχεδιάστρια μόδας, λοιπόν, μετά την ερωτική εξομολόγηση έκανε ένα post με φωτογραφίες του David Beckham από χαρούμενες στιγμές με τα 4 παιδιά του, τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και τη μικρή Harper Seven. «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!!! Όλοι σε αγαπάμε πάρα πολύ!! Πολλά φιλιά από όλους εμάς!! Φιλιά», έγραψε η Victoria Beckham στο post της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης