David και Victoria Beckham μοιράζονται με τους followers τους σπάνιες οικογενειακές στιγμές

Ιωάννα Τζανή
David και Victoria Beckham μοιράζονται με τους followers τους σπάνιες οικογενειακές στιγμές

Οι super cutes αναρτήσεις της οικογένειας Beckham.

Μπορεί ο David Beckham και η σύζυγός του, Victoria, να είναι απασχολημένοι με την προετοιμασία του γάμου του πρωτότοκου γιου τους Brooklyn, αλλά το ζευγάρι σίγουρα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια σειρά από stories στο Instagram, δίνοντας στους fans του την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από την οικογενειακή του καθημερινότητα, η οποία περιλαμβάνει βόλτα με τα σκυλιά του, αλλά και νόστιμα γεύματα.

xristoygenniatika poylover n88

Victoria - David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)

Σε ένα από αυτά, ο David Beckham απαθανάτισε τον σκύλο του Sage να κάθεται αναπαυτικά μπροστά από τα πόδια του και να τον κοιτάζει.

david beckham dog sage

Σε μια άλλη ανάρτηση, ο 46χρονος ακουγόταν να φωνάζει «Καθίστε καλά κορίτσια» στα κατοικίδιά του κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής βόλτας.

Η matchy-matchy εμφάνισης μαμάς και κόρης

Το Σάββατο (22/1/22), η Victoria Beckham πέρασε μία χαλαρωτική ημέρα σπα με τη δεκάχρονη κόρη της, Harper, και οι δυο τους έμοιαζαν αξιολάτρευτες ποζάροντας στον καθρέφτη με ίδια, βελούδινα μπουρνούζια.



Στo post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 47χρονη, η Harper ήταν χαμογελαστή και είχε βάλει το χέρι της γύρω από τη μέση της Victoria.


https://www.instagram.com/p/CZBspHDIygn

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η σχεδιάστρια μόδας έγραψε: «Καλό Σαββατοκύριακο!! Σαββατιάτικες θεραπείες σπα για τη μούμια και την Harper Seven x».

Η οικογένεια Beckham έχει πολλά να περιμένει με ανυπομονησία φέτος, καθώς προετοιμάζεται για τον επερχόμενο γάμο του Brooklyn και της αρραβωνιαστικιάς του, Nicola Peltz. Και μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την ημέρα εκείνη, αλλά οι προετοιμασίες καλά κρατούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα εκπλαγείς με την ομοιότητα του David Beckham με τον δεύτερο γιο του (video)

Η κόρη του David Beckham έγινε βοηθός του στην κουζίνα και η μαμά Victoria καμαρώνει