Θα γίνει γιαγιά η Victoria Beckham; Το αινιγματικό post του γιου της Brooklyn (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Θα γίνει γιαγιά η Victoria Beckham; Το αινιγματικό post του γιου της Brooklyn (photo)

Το ύποπτο μήνυμα του Brooklyn Beckham άνοιξε την κουβέντα για τον ερχομό του εγγονιού του David και της Victoria.

Έτοιμος να γίνει σύντομα μπαμπάς δηλώνει ο Brooklyn Beckham, ο 22χρονος πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham.
Πέντε μπουκέτα με ολόλευκα τριαντάφυλλα έστειλε ο ρομαντικός Brooklyn στη μέλλουσα σύζυγό του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λίγο πριν τον γάμο του με την Nicola Peltz

To σημείωμα που πρόδωσε τα ευχάριστα νέα:

Η νυφούλα Nicola μας έδειξε τα λουλούδια του αγαπημένου της και άφησε τους fans της να δουν το τρυφερό σημείωμα που της έγραψε ο Brooklyn, το οποίο άναψε τις φήμες περί μωρού.

«Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μωρό μου, είσαι η καλύτερή μου φίλη και αξίζεις να έχεις την καλύτερη ημέρα, συνεχίζεις να με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άντρα στον κόσμο και ανυπομονώ να σε προσφωνώ σύζυγό μου. Θα γίνεις η καλύτερη μαμά στον κόσμο και είμαι τυχερός που είσαι δικιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Brooklyn κι αναρωτιόμαστε αν η μαμά του Victoria είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά!

Οάου! Brooklyn Beckham και Nicola Peltz θα πάνε ταξίδι του μέλιτος... στο διάστημα!



Σύντομα ο γάμος του ζευγαριού

Brooklyn και Nicola δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα την ημερομηνία γάμου τους αλλά το ζευγάρι φαίνεται πως θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μέσα στην άνοιξη και η τελετή θα είναι εβραϊκός:

«Είναι περίεργο αλλά όσα περισσότερα meetings κάνουμε για τον γάμο, τόσο πιο αληθινό μοιάζει όλο αυτό, νόμιζα πως ήταν ψέματα αλλά έχω ενθουσιαστεί», τόνισε ο Brooklyn.


https://www.instagram.com/p/CZ9sEmUJPiL

Ο γάμος θα είναι διήμερος και το βράδυ της Παρασκευής ο γαμπρός θα μείνει με τον μπαμπά της νύφης, τον μπαμπά του, τα αγόρια αδέρφια και των δύο σε ένα άτιμο bachelor πάρτι. Η νύφη θα μείνει με τις φίλες της και από το βράδυ της Παρασκευής πριν τον γάμο μέχρι και την τελετή, μια ημέρα αργότερα, το ζευγάρι δεν θα ιδωθεί.

Ταξίδι στο διάστημα για Brooklyn Beckham και Nicola Peltz

Οι φίλοι του ζευγαριού έψαχναν για δώρο κάτι που θα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τη Mirror. Κάτι που να το θυμούνται για πάντα εκείνοι που θα το ζήσουν και οι υπόλοιποι που θα το γνωρίζουν. Πού κατέληξαν; Σε ένα ταξίδι στο διάστημα με πτήση της Virgin Galactic του Richard Branson. Αν πράγματι ολοκληρώσουν τη σκέψη τους, αυτή θα τους κοστίσει περί τις 480.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

David και Victoria Beckham μοιράζονται με τους followers τους σπάνιες οικογενειακές στιγμές

Victoria - David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)