Κάποια τα έβαλαν με τους Beckhams - «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Victoria

Κατερίνα Μπούσιου
Κάποια τα έβαλαν με τους Beckhams - «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Victoria

Μία φωτογραφία του γιού τους Cruz προκάλεσε την έκρηξη πολλών θαυμαστών τους και έπεσαν «βροχή» τα αρνητικά σχόλια. 

Η πιο διάσημη βρετανική οικογένεια του πλανήτη, δεν δέχεται εύκολα επικρίσεις. Αυτή τη φορά οι Beckhams, εδώ και λίγες ώρες δέχονται στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, εκατοντάδες αρνητικά σχόλια. Αιτία ήταν μία φωτογράφηση του γιου τους Cruz, την οποία με καμάρι ανήρτησε η μαμά Victoria, χωρίς όμως να υπολογίζει τις αντιδράσεις.


https://www.instagram.com/p/CaQBIpJo0O8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι απαράδεκτο

Ο 17χρονος γιος τους Cruz, ο οποίος μία μέρα πριν είχε τα γενέθλιά του, φωτογραφήθηκε για γνωστό διαδικτυακό περιοδικό μόδας και η μητέρα του Victoria έκανε την σχετική ανάρτηση στο δικό της προφίλ στο Instagram. Αντί όμως να δεχθεί ευχές για τα γενέθλιά του αλλά και για το γεγονός ότι κληρονόμησε τα δικά της γονίδια και την αγάπη για τον κόσμο της μόδας, δέχτηκε ένα σωρό αρνητικά σχόλια για το ύφος και το στυλ της φωτογράφησης. Ο Cruz εμφανίζεται με ένα διχτυωτό μπλουζάκι και με ασημένια οδοντοστοιχία. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θεώρησαν το αποτέλεσμα αισθητικά άρτιο και πρωτοποριακό και οι περισσότεροι άρχισαν να της γράφουν πως είναι ντροπιαστικό, έως και αηδιαστικό.

critics becham

Η Victoria δεν μπήκε στον κόπο να αντιδράσει - σπάνια το κάνει αυτό - αλλά ούτε και μπλόκαρε την δημοσίευση σχολίων από τους followers. Τους άφησε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Ο υιός Beckham, επίσης δεν αντέδρασε και στο ειδικό video που συνοδεύει το backstage της φωτογράφησης, μιλά για το fashion item των γονιών του που δεν του άρεσε καθόλου και πως θαυμάζει την Bille Elish από την οποία περιμένει...ραντεβού: «Αυτό που θα πετούσα από την ντουλάπα τους, παρόλο που ήταν ενδιαφέρον ήταν εκείνο το leather look που είχαν φορέσει στο παρελθόν. Βέβαια ξέρω ότι στη μόδα επιστρέφουμε στην δεκαετία του '90, οπότε θα κάνω μία «βουτιά» στην ντουλάπα τους για να δω τι θα βρώ».



Ο μικρός Beckham είναι πολυτάλαντος και εκτός από το modeling θέλει να ασχοληθεί και με την μουσική, γιατί γράφει τραγούδια και παίζει αρκετά όργανα. Βέβαια μάλλον ο επαγγελματικός του προσανατολισμός, τον οδηγεί στον επαγγελματικό χώρο της μαμάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο γλυκό post του David Beckham για τον Άγιο Βαλεντίνο με τις γυναίκες της ζωής του

David και Victoria Beckham μοιράζονται με τους followers τους σπάνιες οικογενειακές στιγμές

Η κόρη του David Beckham έγινε βοηθός του στην κουζίνα και η μαμά Victoria καμαρώνει