Justin Bieber: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν έλυσε μέσα στον γάμο του με τη Hailey

Ιωάννα Τζανή
Justin Bieber: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δεν έλυσε μέσα στον γάμο του με τη Hailey

«Όταν παντρεύτηκα πέρασα κατάθλιψη», αποκάλυψε ο Bieber.

Είναι γνωστό ότι ο Justin Bieber αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία - έχει αναφερθεί άλλωστε αρκετές φορές σε αυτά - ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι, παρόλο που νόμιζε ότι ο γάμος του με τη Hailey Baldwin θα έλυνε πολλά από αυτά, κάτι τέτοιο δε συνέβη!

Σε συνέντευξή που έδωσε στον Ebro Darden, ο 28χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι όταν παντρεύτηκε με τη Hailey το 2018, πέρασε κατάθλιψη, καθώς ο γάμος του δεν έλυσε τα προβλήματα που αρχικά περίμενε.

Η μαμά του Justin Bieber έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στη Hailey μετά την περιπέτεια υγείας της

«Θυμάμαι όταν παντρεύτηκα, πέρασα μια μικρή κατάθλιψη γιατί πίστευα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε», εξήγησε.

Και συμπλήρωσε:

«Θέλεις η γυναίκα σου να κάνει κάτι που εσύ δεν κάνεις και είναι δύσκολο μερικές φορές να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να πρέπει να αποδεχτείς ότι ίσως δεν είσαι το άτομο που νόμιζες ότι ήσουν. Και αυτό είναι απλώς αποτέλεσμα ψυχολογικού τραύματος και συνθηκών ζωής».

https://www.instagram.com/p/Cc5lBrFrbWN

Η πίστη του στον Θεό τον βοήθησε να εξελιχθεί ως άνθρωπος

Ο Bieber συνέχισε περιγράφοντας πώς η πίστη του στον Θεό τον βοήθησε στο να μην είναι τόσο σκληρός με τον εαυτό του.

«Απλώς η ιδέα ότι ο Θεός με συγχωρεί, με βοηθά να γίνομαι όλο και καλύτερος και δεν είμαι πια πολύ σκληρός με τον εαυτό μου», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια παρότρυνε τους άλλους ανθρώπους να δημιουργήσουν έναν ισχυρό δεσμό με τον Θεό, όπως έχει κάνει ο ίδιος, καθώς πιστεύει ότι: «Αυτό είναι τελικά που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξανασηκωθούν όταν πέσουν».

Και πρόσθεσε:

«Όταν ξέρεις ότι ο Θεός είναι στοργικός, συμπονετικός και καταλαβαίνει τι περνάμε, θέλεις απλώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό εμένα με έχει αλλάξει ολοκληρωτικά».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο GQ τον περασμένο Απρίλιο, ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του αλλά και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, αναφέροντας ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολες, καθώς ο ίδιος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα του γάμου του.

«Ο πρώτος χρόνος του γάμου ήταν πραγματικά δύσκολος. Υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα που δεν θέλεις να παραδεχτείς στο άτομο με το οποίο είσαι, γιατί είναι τρομακτικό. Δεν θέλεις να τον τρομάξεις λέγοντας: "Φοβάμαι"», εξομολογήθηκε.

Πηγή φωτογραφιών: @justinbieber