Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της Μάξιμο την ημέρα των γενεθλίων του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της Μάξιμο την ημέρα των γενεθλίων του

Οι φωτογραφίες και το οικογενειακό πάρτυ με τον σκανδαλιάρη μικρότερο γιο της Κίμωνα. 

Τα 9 του χρόνια έκλεισε ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος και η ηθοποιός αρκετά συγκινημένη, μας παρουσίασε κάποιες πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες του, αλλά και κάποια στιγμιότυπα από το μικρό οικογενειακό πάρτυ με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, τον μεγαλύτερο Μάξιμο και τον μικρότερο Κίμωνα, που αποδείχτηκε και ο πιο ζωηρός της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/Cb49ke_oPXe

Η ομοιότητα με την μπαμπά του

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά, στις 3 Μαϊου του 2013 και μάλιστα σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, από ότι περίμενε. Ο ανυπόμονος για να έρθει στη ζωή, γιος της Μάξιμος, γέμισε τη ζωή της με ευτυχία, από τις πρώτες κιόλας μέρες και ώρες που τον κράτησε στην αγκαλιά της. Κάποιες από αυτές τις στιγμές, μας αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη σήμερα, με ανάρτησή της στο Ιnstagram.

1651664836756-630223336-papoutsaki_maximos.jpg

Δείχνοντας μας τον μεγαλύτερο γιο της μωρό και για πρώτη φορά χωρίς να κρύψει το πρόσωπο του. Είναι εμφανέστατο δε, πως ο Μάξιμος έχει μεγάλη ομοιότητα με τον μπαμπά του Παναγιώτη.

Στην μικρή οικογενειακή γιορτή που έγινε στο σπίτι τους για τα γενέθλια του, η ηθοποιός έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να εμποδίσει τον μικρότερο γιο της Κίμωνα, από το να χαλάσει την τούρτα, πριν σβήσει τα 9 του κεράκια ο μεγάλος του αδελφός. Φυσικά το Σαββατοκύριακο θα επακολουθήσει και άλλο πάρτυ για τον Μάξιμο για να χαρεί έχοντας δίπλα του, τους φίλους του. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μιλήσει και στην εκπομπή «Μαμά-δες» της Ζωής Κρονάκη για τους δύο της γιούς λέγοντας πως: «Δεν ήταν επιλογή μου να κάνω δεύτερο παιδί ξεκάθαρα. Μην το ακούσει ο Κίμωνας αυτό. Ο Κίμωνας μας διάλεξε. Αυτός μας επέλεξε και εμείς είπαμε ότι «ναι, σε θέλουμε». Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έγινε. Ο Μάξιμος με ρωτάει αν αγαπάω εκείνον πιο πολύ ή τον Κίμωνα και του λέω ότι του έχω μία αδυναμία γιατί είναι το πρώτο παιδί αλλά η αγάπη πολλαπλασιάζεται και δεν είναι ανάγκη να τα βάλουμε σε σύγκριση».