Η Lili Reinhart είπε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε για την απώλεια 7 κιλών της Kim Kardashian

Νατάσσα Σχοινά
Η Lili Reinhart είπε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε για την απώλεια 7 κιλών της Kim Kardashian
AP

H Kim Kardashian έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες για να φορέσει ένα φόρεμα.

Το Met Gala είναι το θέμα των τελευταίων 24ώρων, αφού όλοι οι διάσημοι κάθε τομέα της showbiz περπάτησαν στο εικονικό χαλί και προσέφεραν ο καθένας το δικό του σόου. Ανάμεσα στα ονόματα που συζητήθηκαν περισσότερο βρέθηκε η 41χρονη Kim Kardashian με την εμφάνιση που επέλεξε να κάνει.

Η Kim εμφανίστηκε υπέρλαμπρη δίπλα στον σύντροφό της, Pete Davidson, φορώντας το εμβληματικό φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe στον John F. Kennedy με τα 6.000 κεντημένα κρύσταλλα, το οποίο δανείστηκε από το Ripley’s Believe It or Not.

https://www.instagram.com/p/CdFEmpQr7vF

«Νιώθω τιμή που φοράω αυτό το εικονικό φόρεμα, το οποίο έβαλε η Marilyn Monroe το 1962 για να τραγουδήσει ευτυχισμένα γενέθλια στον πρόεδρο John F. Kennedy. Είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα κολλητό στο δέρμα που επενδύθηκε με περισσότερα από 6000 κρύσταλλα στο χέρι από τον Jean Louis», έγραψε η Kim.

Αυτό στο οποίο μειδίασαν πολλοί, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι η Kim χρειάστηκε να κάνει έντονη δίαιτα και να χάσει 7 κιλά σε διάστημα τριών εβδομάδων. Το πώς τα έχασε αυτά τα κιλά δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, και μόνο το άκουσμα σε κάνει να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο αυτό ήταν υγιές αλλά και το κατά πόσο αξίζει τέτοια ταλαιπωρία σωματική -και ψυχική- ένα φόρεμα.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Η αντίδραση της Lili Reinhart στην απόφαση της Kim Kardashian

Η 25χρονη Lili Reinhart, μία εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς «Riverdale», απευθύνθηκε στους followers της στο Instagram και εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της Kim όσον αφορά στην τόσο μεγάλη απώλεια βάρους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ώστε να χωρέσει σε ένα φόρεμα.

2022 PaleyFest -

«Περπατάς στο κόκκινο χαλί και δίνεις μία συνέντευξη όπου λες πόσο έχεις πεινάσει, επειδή δεν έχεις φάει υδατάνθρακες τον περασμένο μήνα… για να χωρέσεις σε ένα γ******ο φόρεμα;

Τόσο λάθος. Σε 100 επίπεδα. Το να παραδέχεσαι δημόσια ότι κάνεις τον εαυτό σου να πεινάσει για χάρη του Met Gala. Όταν ξέρεις ότι εκατομμύρια νέοι άντρες και γυναίκες σε κοιτάνε και ακούνε την κάθε σου λέξη.

Η αναισθησία είναι σε άλλο επίπεδο και είναι αηδιαστική. Σας παρακαλώ, σταματήστε να στηρίζετε ηλίθιους, επιβλαβείς celebrities, ολόκληρη η εικόνα των οποίων βασίζεται στα σώματά τους.

Δεν είμαι γενικά ένας νευρικός άνθρωπος, αλλά ορκίζομαι πως η τοξικότητα της βιομηχανίας κάποιες φορές καταφέρνει και με επηρεάζει και πρέπει να αρχίσω τα stories στο Instagram για να εκτονώσω την οργή μου», έγραψε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CdHrf_oMPd7