Μπορεί να έχουν περάσει 36 χρόνια από το πρώτο Top Gun, αλλά ο Tom Cruise παραμένει σαν 20άρης

Ιωάννα Τζανή
Μπορεί να έχουν περάσει 36 χρόνια από το πρώτο Top Gun, αλλά ο Tom Cruise παραμένει σαν 20άρης

Ο Tom Cruise έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας του «Top Gun: Maverick».

Αν υπάρχει κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά ο Tom Cruise (εκτός από το να μας εντυπωσιάζει σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει) είναι πώς να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή του και να κάνει τους πάντες να γυρίσουν να τον κοιτάξουν, θέλουν δε θέλουν!

Ο ηθοποιός κατέφθασε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Top Gun: Maveric» με ελικόπτερο, το οποίο μάλιστα πιλοτάρισε ο ίδιος, και όπως ήταν λογικό, κατάφερε να γίνει το επίκεντρο συζήτησης, αλλά και βλεμμάτων.

Η απρόσμενη αντίδραση της πριγκίπισσας Diana όταν είδε από κοντά για πρώτη φορά τον Tom Cruise

Η άφιξη του Tom Cruise στην πρεμιέρα και ο χρόνος που... δεν τον αγγίζει!

Ο 59χρονος ηθοποιός έδειχνε πιο λαμπερός και εντυπωσιακός από ποτέ φορώντας ένα μαύρο σμόκιν και τα μαύρα γυαλιά ηλίου Ray Ban Aviator με ασημένιο σκελετό. Παρατηρώντας φωτογραφίες του από το πρώτο «Top Gun» το 1986 (τότε που ήταν μόλις 24 χρόνων) αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι εμφανισιακά, είναι λες και δεν πέρασε από πάνω του ούτε μέρα - για να μην πούμε ότι σήμερα είναι ακόμη πιο γοητευτικός!

Ο Tom Cruise με αυτή την εμφάνισή του απέδειξε ότι ο χρόνος δεν τον αγγίζει και δικαίως έκλεψε τις εντυπώσεις (για πολλούς λόγους).

Cruise

Μετά την επιτυχή προσγείωση του αεροπλανοφόρου USS Midway, ο Tom Cruise κατέβηκε χαμογελαστός, ενώ χαιρέτησε το πλήθος των θαυμαστών του που τον κατέγραφαν να προσγειώνει με δεξιοτεχνία το μαύρο ελικόπτερο που έφερε την επιγραφή «Tom Cruise Top Gun: Maverick» στο πλάι.

Ο ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, προτού συναντήσει τους συμπρωταγωνιστές του, Jennifer Connelly, Monica Barbaro και Miles Teller, μαζί με τους οποίους πόζαρε μπροστά στις εκατοντάδες κάμερες που τους περιτριγύριζαν.

Ο Tom Cruise απέκτησε την άδεια πιλότου πριν από 28 χρόνια και, με την πάροδο των ετών, έχει εκτελέσει μερικά επικίνδυνα ακροβατικά για κάποιες από τις ταινίες του, όπως το να γυρίζει το αεροσκάφος ενώ κάνει βουτιά πάνω από έναν καταρράκτη.

Η αρχική ταινία το 1986 είχε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις άνω των 350 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, ενώ στη νέα ταινία «Top Gun: Maverick», ο Tom Cruise επιστρέφει φορώντας ξανά τη στολή του πιλότου και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του, που τον καθιέρωσαν σε έναν ρόλο-σταθμό για την καριέρα του.

Το σίκουελ, μετά από πολλές καθυστερήσεις, βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου.

Δες το τρέιλερ του «Top Gun: Maverick»: