Από το γρασίδι στις φαντασιώσεις σας

Από το γρασίδι στις φαντασιώσεις σας

Αυτοί είναι οι τέσσερις δεξιοτέχνες της στρογγυλής θεάς των ανδρών που στοιχειώνουν τις φαντασιώσεις των περισσοτέρων γυναικών του πλανήτη.

Τι και αν αποτριχώνουν τις γάμπες τους και εν γένει με τον τρόπο ζωής τους ορίζουν το lifestyle του σύγχρονου metrosexual αρσενικού; Οι άνδρες λατρεύουν να φωνάζουν το όνομά τους ρυθμικά στα γήπεδα ποδοσφαίρου όλου του πλανήτη και οι γυναίκες δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από τα καλοχτισμένα κορμιά τους. Βλέπετε αυτοί οι τέσσερις ποδοσφαιριστές φαίνεται να τα έχουν όλα: ομορφιά, γοητεία, δύναμη, χρήμα και δόξα. Μίλησε κάποιος για ισχυρότερα αφροδισιακά;

Ο λόγος για τους David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gerard Piqué και Luís Figo που εκτός από εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς έχουν κατορθώσει να σαγηνεύσουν τα θηλυκά όλου του πλανήτη έχοντας ταυτόχρονα και την υποστήριξη των ανδρών. Ο David είναι ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής κάθε λίστας που έχει να κάνει με καυτά αγόρια στο ποδόσφαιρο από τα nineties μέχρι σήμερα. Ο άνδρας-συνώνυμο του όρου metrosexual παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια καπαρώθηκε από την Miss Posh, ex Spice Girl, Victoria Beckham συνεχίζει να πρωταγωνιστεί όχι μόνο σε καμπάνιες προβάλλοντας το γυμνασμένο του βρετανικό κορμί, αλλά και στις φαντασιώσεις πολλών γυναικών σε όλο τον πλανήτη –μην ξεχνάτε πως είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα όλου του κόσμου.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος Cristiano Ronaldo φαίνεται πως ήρθε για να του κλέψει την πρώτη θέση στις καρδιές των θαυμαστριών του. Βλέπετε ο Cristiano έχει αυτήν την ιδιαίτερη λατινογενή γοητεία που σκανδαλίζει. Γι' αυτό μάλλον επιλέχτηκε και ως ο πρωταγωνιστής καμπάνιας εσωρούχων του Emporio Armani. O μοντελοκυνηγός Cristiano, που έχει ξεπεράσει τους δέκα εκατομμύρια fans στο facebook, ακόμη δεν έχει αποφασίσει να βάλει «κουλούρα» και γι' αυτό πολλά κορίτσια συνεχίζουν να ζωγραφίζουν καρδούλες σε αφίσες του ζώντας τον πλατωνικό έρωτά τους.

Ο Ισπανός Gerard είναι από τους νεοεισερχόμενους ποδοσφαιριστές στις λίστες των καυτών αγοριών, ιδιαίτερα μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με την «my hips don't lie» Shakira. O πανύψηλος Gerard, που του είχαν προσάψει «ιδιαίτερες» σχέσεις με τον συναθλητή του Zlatan Ibrahimovic, μπορεί να είναι μόλις είκοσι τεσσάρων ετών, όμως έχει κατορθώσει να στοιχειώσει το μυαλό πολλών γυναικών που κάνουν βουντού στη Shakira για να τον αφήσει ελεύθερο.

Τέλος, ο σχεδόν σαράντα ετών Luís Figo είναι ο παλαίμαχος της τετράδας και μπορεί να έχει αποσυρθεί εδώ και δύο χρόνια από τα γήπεδα, ενσαρκώνει ωστόσο τον ιδανικό sugar daddy που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Πίσω στη δεκαετία του ενενήντα η πορτογαλικής καταγωγής γοητεία του τάραζε κάθε θηλυκό ενώ τώρα που σχεδόν σαραντάρισε, και παρόλο που είναι χρόνια παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, συνεχίζει να αποτελεί το ήσυχο, πλούσιο, ισχυρό και ασφαλές λιμάνι που κάθε γυναίκα θέλει να αράξει.