Πως δείχνει η Kate Hudson έξι μόλις εβδομάδες μετά τη γέννα;

Πως δείχνει η Kate Hudson έξι μόλις εβδομάδες μετά τη γέννα;

Ο πανικός και το άγχος για άμεση απώλεια των κιλών της γέννας δεν άγγιξε αυτή τη σταρ.

kh2

Η Kate Hudson έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δεν είναι άλλη μια «πλαστική» σταρ του Hollywood, τόσο μέσα από τις συνεντεύξεις της όσο και από τον καθημερινό τρόπο ζωής της.

Στις 9 Ιουλίου, η Hudson έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το πρώτο με τον νέο σύντροφο και αρραβωνιαστικό της Matthew Bellamy, και μόλις λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της μετά τη γέννα.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στις διακοπές της στη Γαλλική Ριβιέρα, ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον Bellamy και τον γιο της από τον πρώτο γάμο της, Ryder, και απέδειξε πως δεν έχει και πολλά κοινά με τις συναδέλφους της.

Εκεί που οι περισσότερες διάσημες, ηθοποιοί, μοντέλα, οτιδήποτε, παθαίνουν κρίσεις πανικού μετά τη γέννα και χάνουν ότι περιττό κιλό είχαν πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέσα σε δέκα (το πολύ) μέρες, η Hudson, έξι εβδομάδες μετά τον ερχομό του γιου της Bingham, αποκαλύπτει περήφανη τις καμπύλες και τα παραπανίσια κιλά της μέσα σε ένα μικρό, άσπρο μπικίνι, χωρίς να ντρέπεται και εμφανώς χαλαρή και ξένοιαστη.



Άλλωστε η ίδια πριν λίγο καιρό, σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, δήλωσε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό και «σωστό» να παίρνεις κιλά κατά την εγκυμοσύνη.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι όταν φουσκώνεις (λόγω της εγκυμοσύνης)», είπε η Hudson στη συνέντευξη. «Έτρωγα παγωτό και η μαμά μου τράβαγε το κουτάλι μακριά μου, λέγοντας "Έχεις φάει αρκετό για μια ολόκληρη ζωή!"».

Η ηθοποιός πρόσθεσε επίσης πως «Το να χάσεις αυτά τα κιλά είναι ένα συναισθηματικό "τραινάκι του τρόμου". Για την ακρίβεια νιώθεις το πόση ενέργεια βρίσκεται συγκεντρωμένη μέσα σου και πόσο συναίσθημα είναι αποθηκευμένο μέσα σε όλη αυτή τη μάζα. Είναι μια πολύ συναισθηματική διαδικασία, όσο αποφασισμένη κι αν είσαι να τα χάσεις. Χρειάζεται δουλειά για να επανέλθεις στο φυσιολογικό τόσο γρήγορα».

Και απ' ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες, η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει εξαντλητικά προγράμματα γυμναστικής και διατροφής για να ανακτήσει τη παλιά της σιλουέτα στο λεπτό. Αντίθετα, το απολαμβάνει και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως το Hollywood έχει και φυσιολογικούς ανθρώπους.