H Eurovision έγινε Νο1 trend στο Twitter και η Συνατσάκη με ένα story βρήκε όσους προκρίθηκαν

Πατούλια Κατερίνα
H Eurovision έγινε Νο1 trend στο Twitter και η Συνατσάκη με ένα story βρήκε όσους προκρίθηκαν

Περισσότερα από 26 χιλιάδες σχόλια μόνο για το hastag #eurovisiongr και επικά σχόλια για την Amanda, τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας που με την εξαιρετική της ερμηνεία μπήκε στον τελικό της Eurovision και διεκδικεί μια θέση στις πρώτες του διαγωνισμού τραγουδιού.

H Amanda Georgiadis Tenfjord, εμείς μπορούμε απλά να την φωνάζουμε Αμάντα, όχι μόνο πέρασε στον τελικό της φετινής Eurovision στο Τορίνο αλλά κατάφερε το απίστευτο, να συσπειρώσει τους eurofans στην Ελλάδα αλλά και όσους σχολιάζουν τον διαγωνισμό της Eurovision, εξαφανίζοντας τα λιγοστά αρνητικά σχόλια.

Πρώτο trend η Eurovision

Ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision έκλεισε με χαμόγελα για την ελληνική αποστολή, την Amanda πιο χαρούμενη από ποτέ και τα βλέμματα πια στραμμένα στον ημιτελικό της Πέμπτης στον οποίο θα διαγωνιστεί η Ανδρομάχη για την Κύπρο.

Η Eurovision ήταν Νο1 trend στο Twitter από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα και τα hastags #eurovisiongr, Γιουροβίζιον, foustanela, Αμάντα, είναι στα πιο δημοφιλή της Eurovision με τη φετινή μας εκπρόσωπο, την 25χρονη Amanda να λέει ήδη ευχαριστώ σε όσους την στήριξη με story στο Instagram.

trending.JPG

Kαι στην τηλεθέαση όμως, ο ημιτελικός κινήθηκε σε υψηλά νούμερα. Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision σημείωσε μέσο όρο 13,8% στο γενικό σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό.

Καθηλωτική η Αμάντα

H Aμάντα κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με την αισθαντική και αυθεντική της ερμηνεία και να περάσει άνετα στον τελικό του Σαββάτου.

tamta.JPG
paparizou.JPG

Καλή επιτυχία και θετικά vibes στην Γεωργιάδη έστειλε τόσο η μοναδική νικήτριά μας στη Eurovision, Έλενα Παπαρίζου αλλά και άλλες τραγουδίστριες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό όπως η Τάμτα.

Μαίρη Συνατσάκη, η πιο μεγάλη eurofan

Πριν την έναρξη του πρώτου ημτελικού της Eurovision, με ένα story η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τις δικές της προβλέψεις για τις χώρες που θα προκριθούν στον τελικό και όχι μόνο βρήκε τις εκπλήξεις με τις χώρες που έμειναν εκτός αλλά ίσως είναι από τους λίγους που έκανε μια ολόσωστη πρόβλεψη με μόνο ένα λάθος.

Η πρόβλεψη της Μαίρης:

280231812_1043992629806720_2667775119342224460_n.jpg

Οι ομάδες που πέρασαν:

prokrisi.jpg