Ο Δημήτρης Λιάγκας έχει γενέθλια και η Φαίη Σκορδά έκανε το πιο τρυφερό post

Ο Δημήτρης Λιάγκας έχει γενέθλια και η Φαίη Σκορδά έκανε το πιο τρυφερό post

Ο μικρός γιος της παρουσιάστριας και του Γιώργου Λιάγκα γίνεται σήμερα 8 ετών.

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια (12 Μαΐου 2014) η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έφεραν στο κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τον Δημήτρη Λιάγκα. Μπορεί οι παρουσιαστές να έχουν πάρει διαζύγιο ωστόσο παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια. Μετά τον χωρισμό τους, τα δύο τους παιδιά (Δημήτρης και Γιάννης) παραμένουν προτεραιότητα και ο συνδετικός κρίκος που θα τους ενώνει για πάντα.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της

Η παρουσιάστρια με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Δημήτρη, ο οποίος είναι πλέον 8 ετών, δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο με πρωταγωνιστή τον γιο της. Ο μικρός Δημήτρης φορά το μαγιό του και ετοιμάζεται να κάνει βουτιά στην πισίνα του κολυμβητηρίου.

«Ο Δημήτρης μου❤️ Να πέσω;😂Χρόνια Πολλά καρδιά μου ❤️ Σε λατρεύω ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/Cdcz41WjbVQ

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο, ο Δημήτρης Λιάγκας είναι ένα πολύ γλυκό και χαριτωμένο αγόρι.

https://www.instagram.com/p/CTv6pxYo6hT

Η γέννηση των παιδιών και το διαζύγιο

Η ευτυχία του πρώην ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους γιου, Γιάννη, το 2011, ενώ τον Μάιο του 2014 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Δημήτρης. Το φθινόπωρο του 2016 η Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας χώρισαν τηλεοπτικά, αλλά και στη ζωή, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, βρίσκονται και πάλι στο ίδιο πλατό παρουσιάζοντας μαζί το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Πηγή κεντρικής: fayskorda