Η Khloé Kardashian πήρε συνέντευξη από την κόρη της True και η συνομιλία τους είναι ξεκαρδιστική

Ιωάννα Τζανή
Η Khloé Kardashian πήρε συνέντευξη από την κόρη της True και η συνομιλία τους είναι ξεκαρδιστική

Η True Thompson αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα και ότι λατρεύει τις γάτες.

Η κόρη της Khloé Kardashian, True Thompson, έχει πολλά να πει και βρίσκει την ευκαιρία να τα μοιραστεί με τον κόσμο, μέσω του Instagram account της μαμάς της.

Η Khloé μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο με την ίδια και την 4χρονη κόρη της να συζητούν, και η συνομιλία τους ήταν άκρως cute και ξεκαρδιστική.

Η Khloe Kardashian είναι ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό από τον Tristan: Ο μόνος λόγος που χαμογελάει

Η αξιολάτρευτη συνομιλία μαμάς και κόρης

Στην ανάρτησή της, η 37χρονη παίρνει «συνέντευξη» από την κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην της Tristan Thompson, ρωτώντας το κοριτσάκι της για τα αγαπημένα της πράγματα.

https://www.instagram.com/p/CdbDmq4hYM-

Η True συστήθηκε στους fans της, είπε την ηλικία της, ενώ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της ζωάκι είναι οι γάτες, με τη μαμά της να διευκρινίζει ότι στην κόρη της δεν αρέσουν τα σκυλιά.

Στην ερώτηση σχετικά με το ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα, η True απάντησε «ουράνιο τόξο», προσθέτοντας «και το λευκό επίσης - είναι για τα σύννεφα».

Όσο για το αν αγαπά τη γυμναστική, η απάντηση ήταν απλή, λιτή και απέρριτη: «Όχι!». Παρ' όλα αυτά, η πρόταση της Khloé να σταματήσει να την πηγαίνει για γυμναστική 2 φορές τη εβδομάδα δεν έδειξε να της αρέσει ιδιαίτερα...

Η περήφανη μανούλα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Αγαπώ τις μικρές μας συνομιλίες», ενώ το post συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια στα οποία οι fans έγραφαν πόσο γλυκιά είναι η True.

Η True έγινε 4 ετών στις 12 Απριλίου και γιόρτασε τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα pool party με θέμα τις γάτες, ενώ η μαμά της τής έκανε δώρο γενεθλίων ένα ταξίδι στη Disneyland.