Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με μαγιό και όλες οι μαμάδες της showbiz έκαναν like

Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με μαγιό και όλες οι μαμάδες της showbiz έκαναν like

Λίγο πριν το σαββατοκύριακο, η επιχειρηματίας, μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε το μπικίνι της.

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Η ζέστη τα μεσημέρια έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορη και μας θυμίζει κάθε φορά και περισσότερο ότι η ώρα των μαγιό και της θάλασσας δεν απέχει πολύ. Για αρκετούς, έχει ήδη φτάσει και απολαμβάνουν τα μπάνια τους κάτω από τον ζεστό ήλιο. Ανάμεσά τους και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι 39 ετών και έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Η Σταρ Ελλάς 2003, αποφάσισε την Πέμπτη (12/5) να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία φοράει το μπικίνι της, κάνοντας το Instagram να αρχίσει τα σχόλια θαυμασμού.

https://www.instagram.com/p/Cdc_W55t_6A

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό

Η Χρουσαλά έβαλε το μαγιό της και ανέδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της. Οι χρήστες του Instagram γρήγορα άρχισαν να της αφήνουν τα σχόλιά τους, αλλά μέσα από αυτά ξεχώρισαν και οι διάσημες μαμάδες της showbiz που αποθέωσαν με τα λόγια και τις αντιδράσεις τους τις αναλογίες της παρουσιάστριας, επιχειρηματία και μοντέλου. Δέσποινα Καμπούρη, Ολυμπία Χοψονίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρουσαλά ανεβάζει αντίστοιχη φωτογραφία. Αντιθέτως. Η επιχειρηματίας αγαπάει το καλοκαίρι και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Xρουσαλά - Πατίτσας: Σπάνια έξοδος με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους (photos)

https://www.instagram.com/p/CdN7DYQNXFB

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, για παράδειγμα, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία με μαγιό στο προφίλ της, στην οποία ποζάρει στην άκρη της πισίνας για να αναδείξει τα σανδάλια του brand της. Στο caption έγραψε: «Summer summer i am gonna you find you wherever you are», δηλαδή «Καλοκαίρι, καλοκαίρι, θα σε βρω όπου κι αν είσαι».