Η Kelly Osbourne περιμένει το πρώτο της παιδί και μας δείχνει τον πρώτο υπέρηχο του μωρού της

Ιωάννα Τζανή
Η Kelly Osbourne περιμένει το πρώτο της παιδί και μας δείχνει τον πρώτο υπέρηχο του μωρού της

«Είμαι εκστασιασμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Kelly Osbourne θα γίνει μαμά και οι fans της έχουν ενθουσιαστεί το ίδιο με εκείνη! Η 37χρονη ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της μωρό με τον διάσημο DJ σύντροφό της Sid Wilson, μοιράζοντας τα νέα της εγκυμοσύνης με τους followers της στο Instagram.

Η Osbourne ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατά τον υπέρηχο του παιδιού της και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για αυτή την όμορφη εμπειρία που βιώνει.

Kelly Osborne: Η αποστομωτική απάντηση στις φήμες για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η ανάρτηση της Kelly Osbourne με τον υπέρηχο

Στη λεζάντα του post, η ηθοποιός έγραψε: «Ξέρω ότι ήμουν πολύ απόμακρη τους τελευταίους μήνες, οπότε σκέφτηκα να μοιραστώ με όλους σας το γιατί… Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα γίνω μαμά. Το να πω ότι είμαι χαρούμενη είναι λίγο. Είμαι εκστασιασμένη!».

https://www.instagram.com/p/Cdd3R9kpIQ1

Παρόλο που η Osbourne και ο 45χρονος Wilson γνωρίζονται από το 1999, οι δυο τους έγιναν πρόσφατα ζευγάρι. «Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί», είπε μια κοντινή πηγή του ζευγαριού στο αμερικανικό PEOPLE.

Γιορτάζοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Kelly Osbourne αποκάλεσε τον Sid Wilson ως «καλύτερο φίλο» και «αδελφή ψυχή» της, προσθέτοντας: «Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί σου Sidney George Wilson».

Η εξομολόγηση για τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Πέρυσι, η Osbourne μίλησε για το γεγονός ότι θέλει να κάνει παιδιά, αλλά ο εθισμός της με τα ναρκωτικά την κράτησε πίσω.

«Αισθάνομαι ότι έχω μείνει πολύ πίσω. Ως γυναίκα, θα μου άρεσε να είχα παντρευτεί και να είχα παιδιά σήμερα. Ήμουν τόσο εθισμένη που έλεγα "Ναι, εντάξει, θα σταματήσω να παίρν ναρκωτικά όταν μείνω έγκυος γιατί πρέπει», παραδέχτηκε η ίδια σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk τον Ιούνιο του 2021.

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια νηφαλιότητας, η Kelly Osbourne αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2021 ότι είχε υποτροπιάσει.

«Είναι λίγο δύσκολο για μένα να μιλήσω για αυτό, αλλά έχω υποσχεθεί ότι θα είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας σχετικά με το πού βρίσκομαι και τι συμβαίνει στον δρόμο μου προς την αποτοξίνωση. Υπέκυψα στα ναρκωτικά. Δεν είμαι περήφανη γι' αυτό, αλλά πήγα ξανά πίσω», είπε εκείνη την εποχή σε ένα Insta story της.

Στα 37α γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε τον περασμένο Οκτώβριο, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ήταν καθαρή τους τελευταίους 5 μήνες.

«Σήμερα σηματοδοτώ τα 37α γενέθλιά μου και είμαι 5 μήνες καθαρή!!! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη», έγραψε η Kelly Osbourne στη λεζάντα της ανάρτησής.

Πηγή φωτογραφιών: @kellyosbourne