Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε στην Σίσσυ Χρηστίδου πώς πήρε την απόφαση να κάνει διατροφή

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε στην Σίσσυ Χρηστίδου πώς πήρε την απόφαση να κάνει διατροφή

Η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και εντυπωσίασε με την νέα της σιλουέτα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε την Μαρία Κορινθίου στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι». Η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη και fit μετά την απώλεια αρκετών κιλών και δεν δίστασε να μιλήσει στην παρουσιάστρια για την απόφασή της να κάνει δίαιτα και γυμναστική.

Η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσει τον Σεπτέμβριο στον μονόλογο «Τζόρνταν». «Είναι ένα σπουδαίο έργο. Αυτός ο ρόλος είναι κομμάτι μου πια. Δεν τον αφήνω. Τον Σεπτέμβριο η παράσταση θα συνεχιστεί», είπε χαρακτηριστικά και μίλησε αργότερα για την νέα της εικόνα.

Η απόφαση της Μαρίας Κορινθίου να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν. Ανέβηκα πάνω στη ζυγαριά και συγκλονίστηκα γιατί είχα πάρει αρκετά κιλά. Εκείνη την ώρα είπα τώρα ξεκινάω διατροφή και αποτοξίνωση. Πήγα σε διαιτολόγο», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

https://www.instagram.com/p/CdiKt2FD4Ca

«Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Τα δύο χρόνια που ήμασταν σε καραντίνα πήρα τα κιλά μου. Και ο Γιάννης (ο σύζυγός της) μου είπε κάνε κάτι έχεις παχύνει. Δεν ζορίστηκα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη από την αρχή. Είπα ότι αν δεν κάνω τώρα δίαιτα δεν θα τα χάσω ποτέ. Μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς και τα ψητά και οι σαλάτες. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι και να κόψω τους καφέδες», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μαρία Κορινθίου.

korinthiou3.jpg

Η Μαρία Κορινθίου το 2021.

korinthiou1.jpg

Η αλλαγή στο σώμα της είναι εμφανής και σήμερα η ηθοποιός δείχνει στα καλύτερά της.

korinthiou5.jpg

Το #metoo και η παρενόχληση

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στο #metoo και δήλωσε πως στο ξεκίνημά της στον χώρο είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη.

«Στα ξεκινήματα μου ναι από έναν σκηνοθέτη. Εγώ έκανα τη χαζούλα, εκείνος αντέδρασε έντονα και τσακωθήκαμε. Γύρισε και μου είπε ότι δεν θα κάνω τίποτα έτσι και δεν θα πάω μπροστά. Ήταν παραπάνω από φλερτ, ήταν πιεστικό, επιτακτικό. Έβλεπες ότι ήθελε να σε καθοδηγήσει εκεί που ήθελε. Έκανα ότι δεν καταλάβαινα, για να μπορέσω να τον αντιμετωπίσω».

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou