O Philipp Plein έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του

O Philipp Plein έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής Philipp Plein και η σύντροφός του, Lucia Bartoli. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους.

Το νεαρό μοντέλο μοιραζόταν καθημερινά φωτογραφικό υλικό με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram όσο ήταν έγκυος, δείχνοντάς μας πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά της. Ο 44χρονος σχεδιαστής έχει έναν 9χρονο γιο (Romeo Prince Plein) από την πρώτη του σύντροφο, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που ο Plein ποστάρει οικογενειακές φωτογραφίες με την σύντροφο, τον γιο και τη μητέρα του.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει μπαμπάς για 3η φορά και ο Άγγελος του Σασμού είναι ευτυχισμένος

Ο Philipp Plein έγινε ξανά μπαμπάς- Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Η Lucia Bartoli έκανε ένα post στο Instagram αποκαλύπτοντας πως το μωρό τους ήρθε στον κόσμο στις 16 Μαΐου στις 8:19 π.μ. και ζυγίζει 3.900 γραμμάρια.

https://www.instagram.com/p/Cdq6oMotSkM

Ο Philipp Plein έκανε λίγο αργότερα μια ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό στο Ιnstagram γράφοντας: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω για τόσες πολλές ευλογίες από ψηλά». Ο σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε μια φωτογραφία από την κλινική στην οποία γέννησε η σύντροφός του, στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Τεράστια μπουκέτα με λευκά τριαντάφυλλα κοσμούν το δωμάτιο και ένα μικρό καλάθι για μωρά ξεχωρίζει στο τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/CdnleRgqEjA

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι αποκάλυψε στις αρχές Απριλίου την εγκυμοσύνη της Lucia και ότι θα αποκτήσει αγόρι. Το baby shower ήταν άκρως εντυπωσιακό με το video να ανεβαίνει στο κανάλι που διαθέτει η Lucia Bartoli στο Youtube.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής και η αγαπημένη του είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Το καλοκαίρι του 2019 οι δυο τους είχαν επισκεφθεί και την Ελλάδα όπου έδωσαν το παρών στο opening του καταστήματος Philipp Plein στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο αργότερα απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Μύκονο αφού αγαπούν πολύ τα ταξίδια και τις αποδράσεις σε πολυτελή θέρετρα.

Πηγή κεντρικής: philippplein