Η Blake Lively αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της αυτοπεποίθησής της

Ιωάννα Τζανή
Η Blake Lively αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της αυτοπεποίθησής της

«Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα με τον εαυτό μου», είπε η ηθοποιός.

Η Blake Lively, εκτός από μια πανέμορφη γυναίκα, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος αυτοπεποίηθηση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η ηθοποιός είναι ακομπλεξάριστη και σε κάθε εμφάνισή της, ο αέρας και το χαμόγελό της κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μιλώντας στο Forbes, η 34χρονη αποκάλυψε ότι το μυστικό της αυτοπεποίθησής της δεν είναι άλλο από τις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Ryan Reynolds. Όπως είπε η ίδια, η μητρότητα τη βοήθησε να αποδεχτεί τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι και να νιώθει υπέροχα με το σώμα της.

O Ryan Reynolds αποθέωσε την Blake Lively και το Twitter λάτρεψε την αντίδραση του στο Met Gala

Το μυστικό της αυτοπεποίθησής της βρίσκεται στη μητρότητα

«Νομίζω ότι το να έχω παιδιά με έκανε να νιώθω καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα με τον εαυτό μου και το σώμα μου ή να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν λέω ότι δεν έχω ανασφάλειες που έρχονται στο μυαλό μου ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα, αλλά απλώς νιώθω απίστευτα συμβιβασμένη με αυτό που είμαι», είπε η Blake Lively, η οποία είναι μανούλα της 7χρονης James, της 5χρονης Inez και της 2χρονης Betty.

Και πρόσθεσε:

«Απλώς πιστεύω ότι μεγαλώνοντας, έχοντας παιδιά, όλα αυτά τα πράγματα με έκαναν να νιώθω ότι θέλω να κάνω μόνο πράγματα τα οποία με βοηθούν να εξελίσσομαι ως άνθρωπος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένη επαγγελματικά».

Η οικογένειά της είναι πάνω απ' όλα και τα παιδιά της πηγή έμπνευσης για εκείνη

Η ηθοποιός σημείωσε επίσης ότι πριν πάρει μια απόφαση, λαμβάνει πάντα υπ' όψιν της την οικογένειά της. «Η οικογένεια είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνω και είναι επίσης στοι επίκεντρο όλων όσων δημιουργώ. Όποτε λοιπόν δημιουργώ κάτι, δημιουργώ κάτι έχοντας στο μυαλό μου την οικογένεια γιατί έτσι ζω», ανέφερε.

Μιλώντας για το νέο της εγχείρημα, τα ανθρακούχα αναψυκτικά Betty Buzz, η Blake Lively επεσήμανε ότι τα παιδιά της ήταν μέρος της έμπνευσής της.

«Το ότι τα παιδιά μου μπορούσαν να τα πίνουν, όπως κι εγώ, με ενέπνευσε να δημιουργήσω αυτά τα αναψυκτικά. Ότι δεν περιέχουν συστατικά που θα ένιωθα άσχημα να βάζουν στον οργανισμό τους», είπε.

https://www.instagram.com/p/BmehTFVje2P

Και συμπλήρωσε:

«Αυτό αφορά επίσης το είδος των ταινιών που θέλω να συμμετέχω. Θέλω να είμαι σε ταινίες, θέλω να κάνω ταινίες, θέλω να γράφω ταινίες που θα ήμουν περήφανη να δουν τα παιδιά μου. Ακόμα και τα φορέματα που φοράω - απλά θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα. Η οικογένεια είναι η βάση όλων όσων κάνω και γι' αυτό αισθάνομαι καλά με αυτό που κάνω γιατί έχει πραγματικό νόημα».