O Ryan Reynolds αποθέωσε την Blake Lively και το Twitter λάτρεψε την αντίδραση του στο Met Gala

Πατούλια Κατερίνα
O Ryan Reynolds αποθέωσε την Blake Lively και το Twitter λάτρεψε την αντίδραση του στο Met Gala
AP

Το φόρεμα της Blake Lively το είδες. Και χρώματα άλλαξε και όλους τους ξάφνιασε. Την αντίδραση του συζύγου της Ryan Renolds την είδες; 

Το φετινό MET Gala ανήκει πια στην ιστορία. Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς με την κοινή τους εμφάνιση ήταν και οι ηθοποιοί Blake Lively και Ryan Reynolds.

Βλέπεις οι δύο ηθοποιοί του Hollywood έκαναν μια τέτοια εμφάνιση που θύμιζε παλιό σινεμά και κατάφεραν με τον έρωτά τους, να κερδίσουν τους πάντες.

H Blake Lively τρώει cupcakes και αδυνατίζει- Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Ryan θαυμάζει Blake και γίνεται viral

H 34χρονη έκανε μια grande είσοδο στο MET κι ο 45χρονος αγαπημένος της έμεινε να την θαυμάζει.

Τη στιγμή μάλιστα που τρεις βοηθοί έδειξαν τη μεταμόρφωση του φορέματος της Blake, με τα χρώματα στο φόρεμά της να αλλάζουν, ο φακός εντόπισε τον αγαπημένο της, ο οποίος αρχικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό κι έπειτα άρχισε να χειροκροτάει την αγαπημένη του δυνατά.

Η Blake απολάμβανε τα φλας των φωτογράφων και την αποθέωση του κοινού σε αυτή την αποκάλυψη του φορέματος Versace όταν λύθηκε ο μεγάλος φιόγκος και ο Ryan, με τον οποίο η Lively έχει αποκτήσει τρεις κόρες, δεν σταματούσε να την καμαρώνει.

Αμέσως, τα βιντεάκια της αντίδρασης του 45χρονου ηθοποιού έκαναν τον γύρο του Twitter με τους fans να σχολιάζουν ανάμεσα σε άλλα:

Το Twitter αποθεώνει τον Ryan

«Βρείτε έναν άντρα να σας κοιτάζει όπως ο Ryan τη Blake», «Αν δεν σε κοιτάζει όπως ο Ryan την Blake, τότε βρες άλλο», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Η Lively και ο Reynolds παντρεύτηκαν το 2012 και περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί του MET Gala το 2014. Από τότε συνηθίζουν να εντυπωσιάζουν στο συγκεκριμένο event, στο οποίο αποχωρίζονται τις τρεις κόρες τους.

«Γνώρισα την Blake στο set της ταινίας Green Lantern», είπε ο Ryan σε μια τελευταία του συνέντευξη και συνέχισε:

«Ήμασταν φίλοι και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα πήγαμε σε διπλό ραντεβού, αλλά για να βγούμε με διαφορετικούς ανθρώπους. Κάναμε παρέα και πάντα κρατούσαμε επαφή, και εκεί που δεν το περίμενες, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε και οι δυο έπρεπε να πάμε στη Βοστώνη. Της είπα, θα οδηγήσω μαζί σου», είχε πει χαρακτηριστικά.