Cash or Trash: Οι γκρίνιες στο Twitter για τις προσφορές και η πρεμιέρα με την Δέσποινα Μοιραράκη

Cash or Trash: Οι γκρίνιες στο Twitter για τις προσφορές και η πρεμιέρα με την Δέσποινα Μοιραράκη

Η νέα εκπομπή με την Δέσποινα Μοιραράκη στην παρουσίαση έκανε πρεμιέρα στο Star και το κοινό μπερδεύτηκε με όσα ζητούσαν οι πωλητές από τους υποψήφιους αγοραστές.  

Το Cash or Τrash, ένα πολύ ιδιαίτερο project για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, έκανε πρεμιέρα, σήμερα στο Star, έχοντας στο τιμόνι της παρουσίασης την Δέσποινα Μοιραράκη, που παίζει στα δάχτυλα πωλήσεις και αγορές. Το κοινό στο Twitter υποδέχτηκε με ανάμεικτα συναισθήματα την νέα εκπομπή, η οποία είναι μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη.

Πόσα δίνεις;

Το Cash or Trash δεν θυμίζει είναι η αλήθεια καμία αντίστοιχη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, σε βάθος χρόνου. Για να δώσουμε μία σύντομη περιγραφή του project: Οι ιδιώτες πωλητές προσπαθούν να πουλήσουν ένα vintage ή παράξενο αντικείμενο. Ο εκτιμητής (Θάνος Λούδος) κάνει την εκτίμηση με την παρουσία της Δέσποινας Μοιραράκη και στην συνέχεια ο πωλητής παρουσιάζεται μπροστά τους έξι υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι είναι γνωστοί παλαιοπώλες ή συλλέκτες και γίνεται μία μίνι δημοπρασία.

1653161197511-549751516-moirarakidespina.jpg

Ο πωλητής έχει το δικαίωμα να απορρίψει την τελική προσφορά και τον αγοραστή που θα πλειοδοτήσει. Ή θα φύγει άπραγος ή θα προσπαθήσει να πάρει ένα ποσό κοντά σε εκείνο της αρχικής εκτίμησης.

https://www.instagram.com/p/Cd1KXHqopSL

Κάπου εκεί ξεκίνησε η γκρίνια στο Twitter. Μία κυρία που ζητούσε ένα παράλογο ποσό για ένα λαβομάνο και ένας κύριος για ένα ογκώδες αντικείμενο που ήταν ένας ασημένιος surfer, ήταν οι πρωταγωνιστές στα σχόλια των χρηστών. Ο δεύτερος μάλιστα δεν δέχτηκε τελικά καμία προσφορά και το ξαναπήρε σπίτι του. Οι τηλεθεατές υποψιάστηκαν την γκρίνια που θα άκουγε από την σύζυγο του.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, είναι μετρημένη και «καλομονταρισμένη» σε αυτό που κάνει, αλλά με περιορισμένο τηλεοπτικό χρόνο. Οι 6 υποψήφιοι αγοραστές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο «παιχνίδι» που κάνουν μεταξύ τους για τις προσφορές και είναι ωραίες προσωπικότητες. Άλλωστε είναι έμποροι και συλλέκτες και καλοί γνώστες του αντικειμένου, οι Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιώλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής και ο Φοίβος Στρουγγάρης.

Η εκπομπή είναι ιδιαίτερη και θα χρειαστεί χρόνος για να αποκτήσει το κοινό της και να κεντρίσει το ενδιαφέρον στην απαιτητική απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.