Από λυκάνθρωπος, γιδοβοσκός

Από λυκάνθρωπος, γιδοβοσκός

Ο Taylor Lautner αφήνει πίσω το Twilight για κάτι πιο «βιβλικό».

Τον γνωρίσαμε ως λυκάνθρωπο που κυνηγά βαμπίρ και ζει σε καλύβες με ινδιάνους, φαίνεται όμως πως, κατά βάθος, ο Taylor Lautner είναι απλώς ένας μικρός βοσκός.

Ο νεαρός ηθοποιός που έκανε το άνοιγμά του στο Hollywood μέσα από την υπερ-επιτυχημένη σειρά ταινιών Twilight, ως το αντίπαλο δέος του «βρικόλακα» Robert Pattinson και ανταγωνιστής του για τη καρδιά της Bella ή αλλιώς Kristen Stewart, κάνει ένα βήμα παρακάτω στη καριέρα του και παίρνει έναν ρόλο που έχει αφήσει ιστορία. Όχι όπου κι όπου, αλλά στην ίδια τη Βίβλο.

Ο Lautner πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη ταινία «Goliath», η οποία θα αφηγείται τη γνωστή ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ. Οι λεπτομέρειες περιττεύουν, φαντάζομαι πως δεν υπάρχει κάποιος που να μην τη γνωρίζει.

Συμπρωταγωνιστής του θα είναι ο βετεράνος των ταινιών περιπέτειας Dwayne «The Rock» Johnson, ο οποίος και θα παίξει τον Γολιάθ. Καθόλου τυχαία επιλογή, μιας και η ταινία θα επικεντρωθεί στο στοιχείο της περιπέτειας και της δράσης, κάτι που σημαίνει πως το σενάριο δεν θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις Γραφές.

Η εταιρεία παραγωγής Relativity που βρίσκεται πίσω από αυτό το εγχείρημα, ωστόσο, ίσως να δυσκολευτεί στο να κλείσει τους δύο ηθοποιούς στο cast, μιας και η αμοιβή του καθένα κυμαίνεται στα 10εκ. δολάρια. Όχι κι άσχημα για έναν νεαρό ηθοποιό που έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο κυκλοφορώντας στο μεγαλύτερο κομμάτι των ταινιών γυμνόστηθος.