Η Μυρτώ Αλικάκη για τα παιδιά της, τον Πέτρο Λαγούτη και τις ερωτικές σκηνές στην καριέρα της

Ιωάννα Τζανή
Η Μυρτώ Αλικάκη για τα παιδιά της, τον Πέτρο Λαγούτη και τις ερωτικές σκηνές στην καριέρα της

«Ήμουν αγοροκόριτσο οπότε τα αγόρια ήταν αυτό που χρειαζόμουν», είπε η Μυρτώ Αλικάκη αναφερόμενη στους γιους της.

Η Μυρτώ Αλικάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Αναστασία», σε ηλικία μόλις 21 ετών. Έκτοτε, η ηθοποιός έχει σημειώσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ενώ έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο μοιράζονται δύο γιους και παρά το γεγονός ότι έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5), η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και μίλησε τη μεγάλη αγάπη που έχει στα παιδιά της, Γιώργο και Δημήτρη, τη σχέση που έχει τόσο μαζί τους όσο και με τον μπαμπά τους, αλλά και τον ρόλο της Αναστασίας και τις ερωτικές σκηνές με τους συμπρωταγωνιστές της.

https://www.instagram.com/p/CdBy-9WrM3N

6 φορές που είδαμε πως η Μυρτώ Αλικάκη διαθέτει το σώμα που είχε στην Αναστασία

Η σχέση με τους γιους της και τον Πέτρο Λαγούτη

«Ο ένας μου γιος θα κλείσει τα 20 το καλοκαίρι και ο άλλος είναι 16,5. Για ένα πρώην αγοροκόριτσο σαν εμένα, νομίζω τα αγόρια είναι αυτό που χρειαζόμουν. Είναι πολύ όμορφη η συμβίωση μαζί τους. Εγώ σαν άνθρωπος απωθώ τις δυσκολίες. Δεν τις θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο τα καλά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε:

«Σίγουρα έχουν υπάρξει περίοδοι που έχω πιεστεί και κουραστεί, αλλά δεν είμαι μόνη μου. Με τον Πέτρο (Λαγούτη), τον μπαμπά των παιδιών, είμαστε πάρα πολύ μαζί σε ό,τι αφορά στα παιδιά. Είναι πολύ ανακουφιστικό αυτό. Πάντα θα συζητήσουμε αν παρατηρήσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά, θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλον... Όταν είσαι κοντά στα παιδιά σου, χωρίς να είσαι παρεμβατικός και χωρίς να προσπαθείς να ισοπεδώσεις την προσωπικότητά τους, γιατί το βλέπεις και θα το ήθελες κάπως, αυτό τους ανακουφίζει».

https://www.instagram.com/p/B1MSEHRC7VE

Η Μυρτώ Αλικάκη για τις ερωτικές σκηνές στην καριέρα της

Όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές που έχει κληθεί να παίξει τόσο στη σειρά «Αναστασία» όσο και γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, η Μυρτώ εξομολογήθηκε:

«Το γεγονός ότι είχα να παίξω με τον Μηνά Χατζησάββα και τον Άλκη Κούρκουλο, το έκανε πολύ εύκολο. Εκεί που μπορεί κάποιος να νιώσει παράξενα είναι αν νιώθει ένα βλέμμα περίεργο από κάποιον. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου, 9 στις 10 φορές ήταν πολύ απλό και πολύ εύκολο. Ένιωθα μια καλώς εννοούμενη οικειότητα και μια άνεση με τους συναδέλφους μου. Μόνο μια φορά μου ήταν κάπως δυσάρεστο».

Πηγή φωτογραφιών: myrtoalikaki_official