Δίκη Depp - Heard: Γυναίκα στο ακροατήριο φώναξε ότι ο Johnny είναι ο πατέρας του παιδιού της

Νατάσσα Σχοινά
Δίκη Depp - Heard: Γυναίκα στο ακροατήριο φώναξε ότι ο Johnny είναι ο πατέρας του παιδιού της

Ο Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Την ώρα του διαλείμματος, συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό που αναστάτωσε την αίθουσα.

Η δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard ξεκίνησε πάλι τη Δευτέρα 23 Μαΐου και διάφοροι μάρτυρες ανέβηκαν να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση. Είδαμε τον ειδικό ορθοπεδικό χειρουργό Dr. Richard Moore να ισχυρίζεται πως κατά τη δική του άποψη, η περίφημη φωτογραφία με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού δε συνάδει με τα λεγόμενά του.

Ο ψυχίατρος Dr. David Spiegel κατέθεσε πως η συμπεριφορά του Depp ταιριάζει με το προφίλ ενός ανθρώπου που πάσχει από Διαταραχή Χρήσης Ουσιών (σ.σ. Μία κατάσταση κατά την οποία ο ασθενής προσλαμβάνει καταναγκαστικά ουσίες σε σημείο που παρεμβαίνει στην ικανότητα λειτουργίας του καθημερινά). Και, τελικά, η σύμβουλος ψυχαγωγίας Kathryn Arnold είπε ότι η καριέρα του σταρ είχε αρχίσει ούτως ή άλλως να παρακμάζει κι ότι οι ισχυρισμοί του Depp έχουν στοιχίσει στην Heard 50 εκατομμύρια δολάρια, αφού έχει χάσει σημαντικά κινηματογραφικά γεγονότα και η παραγωγή του Aquaman και όλων των συναφών δε θέλει να την εμφανίζει.

Όλα αυτά είναι καθαρά σχετικά με τη δίκη και τις τοποθετήσεις της μίας και της άλλης πλευράς, ωστόσο, κάτι εντελώς απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του δικαστηρίου.

Δίκη Depp - Heard: Ποιοι celebrities υποστηρίζουν τον Johnny και ποιοι την Amber

Γυναίκα στο ακροατήριο ισχυρίστηκε ότι ο Johnny Depp είναι ο πατέρας του παιδιού της

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο ακροατήριο, την ώρα του διαλείμματος, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει πως το παιδί της είναι του Johnny Depp. Η κάμερα δεν κατέγραψε το συμβάν γιατί κοιτούσε προς τα πάνω καθώς εκείνη την ώρα η δικαστής Azcarate έβγαινε από την αίθουσα, όμως, η απεσταλμένη του Law&Crime, Angenette Levy, που καλύπτει τη δίκη διηγήθηκε τα πάντα.

«Όλοι σηκώθηκαν και η κάμερα έδειχνε ψηλά στο ταβάνι γιατί η δικαστής έβγαινε από το δικαστήριο. Ξαφνικά, μία γυναίκα σηκώνεται στο πίσω μέρος του δικαστηρίου με το μωρό της και λέει ‘Johnny, σ’ αγαπάω, οι ψυχές μας είναι ενωμένες’. Εκείνος γύρισε και χαιρέτισε όπως κάνει κάποιες φορές και όλοι χαιρέτισαν. Ένα από την ασφάλεια την πλησίασε και τότε (εκείνη) σήκωσε το μωρό και φώναξε ‘Αυτό το μωρό είναι δικό σου’. Και όλοι έλεγαν ‘Ω Ok’ και ο άνθρωπος της ασφάλειας είπε ‘Έφυγες από εδώ’», είπε η Levy.

Έπειτα, η εν λόγω γυναίκα απομακρύνθηκε από το δικαστήριο, όχι πριν προκαλέσει, όμως, μία αναστάτωση και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

«Η ασφάλεια την έβγαλε από το δικαστήριο, της πήραν την άδεια παραμονής στην αίθουσα και, προφανώς, ακόμα κι αν η δικαστής δεν είναι στο έδρανο, δεν μπορεί (η γυναίκα με το μωρό) να κάνει τέτοια πράγματα. Το να φωνάζεις ότι οι ψυχές σας είναι ενωμένες και ότι αγαπάς κάποιον και μετά κι άλλοι άνθρωποι να αρχίσουν να φωνάζουν είναι ακραίο. Είναι κάτι που δεν είδατε στο live feed. Μπορεί να ακούσατε ένα μικρό απόσπασμα -αμφιβάλλω-, αλλά είναι κάτι που εγώ είδα γιατί στεκόμουν απέναντι από τον διάδρομο από αυτήν τη γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η απεσταλμένη.