Η δικηγόρος του Depp ψάχνει τα σημάδια στο πρόσωπο της Heard και η Amber το αποδίδει στο μακιγιάζ

Νατάσσα Σχοινά
Η δικηγόρος του Depp ψάχνει τα σημάδια στο πρόσωπο της Heard και η Amber το αποδίδει στο μακιγιάζ

Η Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Η ομάδα του Johnny Depp εξετάζει την Amber Heard και παρουσιάζει φωτογραφίες μετά τα ισχυριζόμενα περιστατικά κακοποίησης, στις οποίες η ηθοποιός δε φαίνεται να έχει κάποιο σημάδι.

Η δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard άρχισε εκ νέου μετά το διάλειμμα μίας εβδομάδας που μεσολάβησε. Η ηθοποιός ανέβηκε ξανά για να εξεταστεί από τους δικηγόρους, με την ομάδα του ηθοποιού να έχει τη σειρά της να εξετάσει την Heard.

Η Heard ισχυρίστηκε ότι έτρεμε μήπως ο Depp ήταν νευριασμένος μαζί της ακόμα και να μην είχαν τσακωθεί

«Ο Johnny συμπεριφερόταν με έναν τρόπο τρομακτικό. Στις συζητήσαμε που είχαμε τον Φεβρουάριο του 2016, κάποιες φορές στη μέση του επιχειρήματος θα με κατηγορούσε για κάτι. Για κάποιο πρόσωπο στο δωμάτιο που μόλις είχε βγει. Κάποιες φορές θα το κρατούσε, ακόμα κι όταν έμοιαζε να είχε ηρεμήσει. Ήταν σαν να έπρεπε να είχα κάθε φορά να κάνω με την όποια ψευδαίσθηση είχε ή αυτό που πίστευε ή την κατηγορία που μου είχε προσάψει σε έναν εντελώς νέο τσακωμό. Μερικές φορές δε μου εξηγούσε αν είχε νευριάσει μαζί μου ή αν ήξερε ότι είχε νευριάσει μαζί μου. Ήταν τρομακτικό», είπε η ηθοποιός στο δικαστήριο.

Δίκη Depp - Heard: Η φωτογραφία που δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ, η δικηγόρος του Johnny και η Kate Moss

«Έλαβα κάποια μυστήρια μηνύματα από εκείνον τις πρώτες πρωινές ώρες που με τρόμαξαν. Δε θα πω τι είπα, αλλά πήγα στο κύριο σπίτι. Κοιμήθηκα στον καναπέ. Είχαμε κάποια αλληλεπίδραση το πρωί που με έκανε να φοβάμαι μήπως νομίσει ότι ήταν νευριασμένος μαζί μου. Παρά το ότι δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν είχα κάνει τίποτα κακό, αλλά ανησυχούσα πολύ γιατί πίστευα πως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν θα τον έκανε να πιστέψει ότι ήταν θυμωμένος μαζί μου», συνέχισε.

Η φιλία της με τον Elon Musk

Η Heard άρχισε να περιγράφει ένα περιστατικό κατά το οποίο το πρώην ζευγάρι είχε προγραμματίσει να πάει στο Met Gala, όμως, λίγο πριν και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τσακώθηκαν. Η ηθοποιός έπειτα πήγε μόνη της στο γεγονός, συνοδευόμενη από έναν άνθρωπο του Ralph Lauren, του οίκου που τους είχε ντύσει για την ημέρα. Κάθισε δίπλα σε μία άδεια θέση που προοριζόταν για τον Johnny. Τότε ήταν που γνώρισε τον Elon Musk, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω της στην ουρά για τις φωτογραφίσεις και, όταν έπιασαν την κουβέντα, της είπε πως είχαν συναντηθεί άλλη μία φορά όταν ήταν με τη μαμά του. Η Heard και ο Musk μίλησαν αρκετά στο Met Gala και από εκεί ξεκίνησαν να είναι φίλοι.

Η ομάδα του Depp εξέτασε την Heard

Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille M. Vasquez, πήρε τον λόγο για να εξετάσει την Amber Heard. Η Vasquez έπιασε ένα – ένα τα περιστατικά κατά τα οποία είπε η ηθοποιός ότι συνέβησαν οι ισχυριζόμενες κακοποιήσεις, δείχνοντας στο δικαστήριο ότι όχι μόνο δεν έχει δείξει αποδείξεις αλλά επισημαίνοντας και ότι το όποιο φωτογραφικό υλικό υπάρχει δείχνει πως η Heard δεν είχε κανένα σημάδι στο πρόσωπό της.

Μάλιστα, σε ένα περιστατικό στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο Depp τη χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο φορώντας μεγάλα δαχτυλίδια σε κάθε ένα από τα δάχτυλά του, υπάρχει φωτογραφία που δε δείχνει το παραμικρό σημάδι. «Δεν υπάρχει κάποιο που να βλέπετε», ήταν η απάντηση της ηθοποιού που επαναλαμβανόταν σε κάθε ερώτηση της δικηγόρου.

Depp Heard Lawsuit

Όσον αφορά στο περιστατικό με το Met Gala, η Heard ισχυρίζεται πως ο Depp τη χτύπησε στο πρόσωπο, τόσο δυνατά που νόμιζε ότι είχε σπάσει η μύτη της, γιατί την έβλεπε πρησμένη και μελανιασμένη. Όταν η Vasquez επισήμανε ότι δεν παρουσίασε στο δικαστήριο τη φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι τράβηξε τότε από το πρόσωπό της, η Heard απάντησε «Δεν εξαρτάται από εμένα», λέγοντας ότι εκείνη έχει δώσει τις αποδείξεις για τα πάντα στους δικηγόρους της αλλά πως αυτές δεν έφτασαν στη δίκη.

Έπειτα, μέσα από μία παρουσίαση γεγονότων, η Heard παραδέχτηκε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δωρίσει τα χρήματα που έχει λάβει από το διαζύγιο με τον Depp σε φιλανθρωπίες, αποδίδοντας το γεγονός στο ότι ο ηθοποιός τής έκανε μήνυση. Ωστόσο, η δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Heard είχε τα χρήματα για 13 μήνες μέχρι ο Depp να της κάνει μήνυση. Καθ'όλη τη διάρκεια του επιχειρήματος, μάλιστα, η ηθοποιός προσπαθούσε να ταυτίσει τη λέξη «δωρίσει» με τη λέξη «τάξει», ώστε να αποφύγει να καταθέσει πως πράγματα τα χρήματα ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί στις φιλανθρωπίες.