Άγριες Μέλισσες: Πότε θα γεννήσει η Ελένη; Το κοινό στο Twitter έκανε ήδη trend το παιδί του Λάμπρου

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Πότε θα γεννήσει η Ελένη; Το κοινό στο Twitter έκανε ήδη trend το παιδί του Λάμπρου

Το #εθνικόπαιδί κάνει θραύση κάθε βράδυ στα social media και όλοι περιμένουν πότε θα γεννήσει η Ελένη Σταμίρη για να κλείσει χαρούμενα ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών. 

Η εγκυμοσύνη της Ελένης Σταμίρη, με όσα συνταρακτικά συμβαίνουν παράλληλα ως δράση στις Άγριες Μέλισσες, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στα τελευταία επεισόδια. Όχι όμως και για τους χρήστες των social media. Στο Twitter βάζουν στοιχήματα σε ποιο επεισόδιο θα γεννήσει η Ελένη και πως θα ονομαστεί το παιδί του μεγάλου έρωτα του Διαφανίου. Το εθνικό παιδί, όπως το ονομάζουν.

https://www.instagram.com/p/Cd6ke7VrxzT

Ελένη πρόσεχε

Κάθε φορά που η Ελένη Σταμίρη - δηλαδή η ηθοποιός Μαρία Κίτσου - ξεκινά τις δράσεις είτε κατά του Δούκα, είτε κατά του Ακύλα, ή ακόμη θυμώνει με τις εξελίξεις, οι χρήστες του Twitter της ζητούν να προσέχει μέσω και του ειδικού hashtag #εθνικόπαιδί που έχουν δημιουργήσει. Ο τίτλος είναι ευφάνταστος, καθώς οι θαυμαστές της σειράς όπως τονίζουν, είναι σίγουροι ότι στο επεισόδιο που θα γεννήσει το Λενιώ, θα έχουμε και κορύφωση της τηλεθέασης για φέτος. Η εγκυμοσύνη πηγαίνει περίφημα και δεν θα έχουμε κάποιο θλιβερό απρόοπτο.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, λένε, πως βάσει σεναρίου, ο τοκετός θα γίνει προς τα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου και λίγο πριν να βαφεί με αίμα το Διαφάνι. Εν μέσω λοιπόν των τραγικών εξελίξεων, θα έχουμε όχι απλά μία ευχάριστη έκπληξη, αλλά μία δικαίωση της Ελένης και του Λάμπρου, στον δρόμο προς την ευτυχία. Ήρθε η στιγμή για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να χαράξει τον δρόμο προς το μέλλον που θα είναι απαλλαγμένο από όλα τα δεινά του παρελθόντος. Με λίγα λόγια, καιρός για happy end στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι θα βαφτεί με αίμα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ο Ακύλας εκδικείται

Μπορεί ωστόσο να έχουμε εκπλήξεις και να γίνει νωρίτερα μπαμπάς ο Λάμπρος. Σίγουρα πάντως πιστεύουμε ότι θα γεννηθεί αγόρι για να πάρει το όνομα του Μιλτιάδη, του πατέρα του. Αυτή, θα είναι επίσης μίας μορφής δικαίωση.