Η Kylie Minogue έχει γενέθλια και δείχνει υπέροχη στα 54 της χρόνια χωρίς καν να το προσπαθήσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kylie Minogue έχει γενέθλια και δείχνει υπέροχη στα 54 της χρόνια χωρίς καν να το προσπαθήσει

 (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Invision

Η διάσημη τραγουδίστρια γιορτάζει τα γενέθλιά της και παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας.

Η Kylie Minogue γίνεται ολοένα και πιο όμορφη στο πέρασμα του χρόνου και κάθε φωτογραφία από τα γενέθλιά της το αποδεικνύει περίτρανα. Η Αυστραλιανή pop star γίνεται σήμερα 54 ετών και δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Οι αναλογίες της παραμένουν εντυπωσιακές και αυτό μάλλον οφείλεται στο DNA της αφού όπως η ίδια έχει δηλώσει δεν είναι fan της υγιεινής διατροφής.

Το παιδί θαύμα που κατέκτησε τον κόσμο

«Δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός της γυμναστικής, δεν πάω στα γυμναστήρια συχνά, ούτε σηκώνω βάρη. Σίγουρα όμως ακολουθώ το πρόγραμμα pilates που μου έχει ορίσει ο προσωπικός μου γυμναστής. Παλαιότερα ήμουν πιο αθλητική, έκανα συχνά αερόβια άσκηση και ακολουθούσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με την Heidi Klum και πραγματοποίησαν γυρίσματα για το Γερμανικό διαγωνισμό μοντέλων, GNTM. Πρόσφατα η Minogue έδωσε το «παρών» στις Κάννες, όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και μοίρασε χαμόγελα στο κόκκινο χαλί.

Γεννημένη στις 28 Μαΐου 1968, η τραγουδίστρια έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος για περισσότερες από 3 δεκαετίες. Τα άλμπουμ της μετρούν ρεκόρ παγκόσμιων πωλήσεων που υπερβαίνουν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα ενώ θεωρείται η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης όλων των εποχών από την Αυστραλία.

Η Kylie Minogue το 2009.

Η Kylie μεγάλωσε στη Μελβούρνη ωστόσο σήμερα δραστηριοποιείται και ζει στο Λονδίνο. Το 1987 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία PWL και κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ. Καθιερώθηκε ως pop icon σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε. Το τραγούδι «Can't Get You Out of My Head» (2001) θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία και αποτελεί σταθμό στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/Cd5mYBZN2je

Η καριέρα της ξεκίνησε ως ένα παιδί θαύμα σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό σήριαλ ενώ στην ηλικία των 11 η Minogue άρχισε να παίζει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Το 1988 η Kylie αποχώρησε από τη σειρά «Neighbours» για να αφοσιωθεί πλήρως στην μεγάλη της αγάπη, την μουσική. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Kylie» πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Τέλος ο... θρήνος για το χωρισμό: Η Kylie Minogue είναι πάλι ερωτευμένη και δε φαντάζεσαι με ποιον

Η περιπέτεια της υγείας της

Το 2004 η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Ultimate Kylie» και ανακοινώθηκε μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία η οποία ακυρώθηκε λίγο αργότερα όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού. Η Minogue υπεβλήθη σε χημειοθεραπείες και χειρουργεία και το 2005 έκανε δυναμικό comeback στη μουσική βιομηχανία.

https://www.instagram.com/p/CZbmxMLtncB

Οι άντρες της ζωής της

Η προσωπική ζωή της Κylie Minogue έχει απασχολήσει έντονα τον Τύπο στο παρελθόν. Αρκετοί celebrities έχουν βρεθεί ανά διαστήματα στο πλευρό της, ανάμεσά τους οι: Lenny Kravitz, Michael Hutchence και James Gooding.

Πηγή κεντρικής: apimages.com