Heidi Klum και Kylie Minogue χαλαρώνουν στη Μύκονο! Τα γυρίσματα του GNTM συνεχίζονται

Ιωάννα Τζανή
Heidi Klum και Kylie Minogue χαλαρώνουν στη Μύκονο! Τα γυρίσματα του GNTM συνεχίζονται

Πόση ακόμα λάμψη να... αντέξει η Μύκονος; Μετά τη Heidi Klum και τα top models του γερμανικού GNTM, η Kylie Minogue είναι το «κερασάκι στην τούρτα» και οι φωτογράφοι τρέχουν και δε φτάνουν για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα!

Τα γυρίσματα για το Germany's Next Top Model στην Ελλάδα συνεχίζονται και τόσο η παρουσιάστρια Heidi Klum όσο και διαγωνιζόμενες και συντελεστές της παραγωγής, προσπαθούν όποτε βρίσκουν χρόνο, να απολαμβάνουν τις ομορφιές της χώρας μας στα break των γυρισμάτων.


https://www.instagram.com/p/CWIQuJlr3j6

heidi klum greece5

Η Heidi Klum στην Ελλάδα - Η συγκλονιστική θέα από το ξενοδοχείο και τα βίντεο με τον Tom Kaulitz

Αυτή τη στιγμή, η παραγωγή πραγματοποιεί γυρίσματα στη Μύκονο και η Heidi Klum φαίνεται πως έχει λατρέψει το νησί των ανέμων, αφού τα post... δίνουν και παίρνουν!


https://www.instagram.com/p/CWInmsAjQux

Οι κάτοικοι και οι φωτορεπόρτερ του νησιού, από τη μεριά τους, δε... μαζεύονται στα σπίτια τους προκειμένου να πάρουν μια μικρή δόση από τις παρουσίες που απαρτίζουν το reality μόδας και να απαθανατίσουν αποκλειστικά στιγμιότυπα των γυρισμάτων.


https://www.instagram.com/p/CWBTr0ZsRwk

Η Μύκονος μάγεψε και την Kylie Minogue

Η Kylie Minogue βρίσκεται, επίσης, στη Μύκονο και διαφημίζει κι εκείνη με τη σειρά της τις ελληνικές ομορφιές. Η τραγουδίστρια πρόκειται να καθίσει στην κριτική επιτροπή του show και λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο πολυτελές, πέτρινο κατάλυμα όπου διαμένει.


https://www.instagram.com/p/CWDjoNvNxgO

Στο πρώτο post που δημοσίευσε από το νησί των ανέμων, η Kylie Minogue ποζάρει με casual ντύσιμο, ενώ όπως φαίνεται έκανε και μια... νέα φίλη στο νησί, που δεν είναι άλλη από την γατούλα που έχει ενταχθεί στις φωτογραφίες της pop star.

Η Heidi Klum συνεχίζει να διαφημίζει τη χώρα μας με τον πιο όμορφο τρόπο

Η Heidi Klum φαίνεται πως είναι μεγάλη fan της Ελλάδας και δε σταματά στιγμή κατά τη διαμονή της να την αναδεικνύει.


https://www.instagram.com/p/CWDXTXFLiLR

Μετά τη δημοσίευση με την ελληνική σημαία, αυτή την φορά η Γερμανίδα καλλονή απόλαυσε μια βόλτα στη Μικρή Βενετία σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και φυσικά, δεν παρέλειψε να ποζάρει στα βραχάκια με το υπέρκομψο συνολάκι της και φόντο το πανέμορφο τοπίο του νησιού.


https://www.instagram.com/p/CWFaTlkM2d4

Στη λεζάντα έγραψε: «Όμορφη Ελλάδα» και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια «πήραν φωτιά», με πολλούς Έλληνες να εύχονται στην παρουσιάστρια του γερμανικού GNTM «Καλή διαμονή!».

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μοντέλα στα... απότομα σοκάκια της Μυκόνου

Όπως σε κάθε glamorous στιγμή της Μυκόνου, έτσι και τώρα το Mykonos Live Tv βρίσκεται εκεί για να καταγράψει πλάνα από τις δοκιμασίες των μοντέλων.

Όποια έχει επισκεφθεί το νησί της Μυκόνου, γνωρίζει πολύ καλά ότι το να περπατάς με τακούνια στα σοκάκια είναι μια... σκληρή δοκιμασία και τελικά όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα μοντέλα που έχουν συνηθίσει να περπατούν με ψηλά τακούνια!

Οι υποψήφιες τα «βρήκαν σκούρα» με την αποστολή τους να κατεβούν τα σκαλάκια στην περιοχή των Μύλων φορώντας ψηλοτάκουνα και μακριά χρωματιστά φορέματα και όπως απεδείχθη, ήταν μια ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη δοκιμασία, αφού σχεδόν όλες παραπάτησαν και κόντεψαν να πέσουν. Ευτυχώς, όμως, δεν είχαμε ευτράπελα και η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου γυρίσματος είχε επιστρατευτεί από την παραγωγή μια συσκευή που δημιουργούσε αέρα ώστε οι μακριές ουρές από τα φορέματα των κοριτσιών να ανεμίζουν, ενώ το σημείο είχε αποκλειστεί προκειμένου να μη μαζευτεί κόσμος, με αποτέλεσμα ένα γκρουπ τουριστών κρουαζιέρας να μην μπορέσει να επισκεφθεί και να φωτογραφίσει τους Μύλους.



Και πώς να μην αναφέρουμε μέσα σε όλα αυτά τη 48χρονη Γερμανίδα παρουσιάστρια του reality μόδας που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις... Στο συγκεκριμένο γύρισμα, η καλλονή φόρεσε αρχικά ένα ζευγάρι γόβες-στιλέτο, ζιβάγκο και μακρύ παλτό, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε με ψηλόμεσο παντελόνι και see-through μπλούζα.

Cover photo: @heidiklum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Heidi Klum και τα μοντέλα του GNTM Γερμανίας στη Μύκονο! Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη

Η Heidi Klum με φόντο την ελληνική σημαία! Η ιστορία του μοντέλου με το πιο «χαμογελαστό» Instagram

Η πιο προκλητική photo της Heidi Klum σε κρεβάτι της Αθήνας; (+τα μυστικά για το τέλειο κορμί της)