Kylie Minogue: Η αναχώρηση από την Ελλάδα μετά το τέλος των γυρισμάτων του GNTM (photos)

Kylie Minogue: Η αναχώρηση από την Ελλάδα μετά το τέλος των γυρισμάτων του GNTM (photos)

Η Kylie Minogue επισκέφθηκε την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model.

Την Τρίτη (23/11) η Kylie Minogue εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν την αναχώρησή της από τη χώρα μας, όπου και είχε βρεθεί για επαγγελματικούς σκοπούς και για τη συμμετοχή της στο γερμανικό Next Top Model, μαζί με τη Heidi Klum.

Η star απαθανατίστηκε έξω από το αεροδρόμιο με τις αποσκευές της και χάρισε το πιο γλυκό χαμόγελό της στους φωτογράφους.

heidi klum

Heidi Klum και Kylie Minogue χαλαρώνουν στη Μύκονο! Τα γυρίσματα του GNTM συνεχίζονται

Το μαύρο σύνολο και η αναχώρηση της Kylie Minogue από την Ελλάδα

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες παραμονής στη χώρα μας, η pop star αναχώρησε και εθεάθη με τις αποσκευές της στο αεροδρόμιο.

Η Kylie Minogue χαμογέλασε στους φωτογράφους, ενώ λίγο πριν μπει στον εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου φόρεσε τη μάσκα προστασίας της ενάντια στον κορονοϊό.

kylie minogue4

Η τραγουδίστρια για το ταξίδι της φόρεσε ένα total black σύνολο, αποτελούμενο από μαύρη ολόσωμη φόρμα, μαύρα αρβυλάκια και μαύρη τσάντα. Στην gallery θα δεις όλες τις φωτογραφίες της από το αεροδρόμιο και λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CWDjoNvNxgO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πασαρέλα στο Ζάππειο και η επίσκεψη στη Μύκονο με τη Heidi Klum

Η Kylie Minogue ήρθε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model και βρέθηκε τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο μαζί με την παρουσιάστρια του reality show μοντέλων, Heidi Klum.



Οι δύο γυναίκες, μάλιστα, έκαναν και… catwalk στον χώρο του Ζάππειου με τις ενδυματολογικές τους επιλογές να «μαγνητίζουν» τα βλέμματα των followers τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/tv/CWAiN0fDR-C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kylie και η Heidi επισκέφθηκαν, όμως, και το Θησείο, ενώ ταξίδεψαν και μέχρι τη Μύκονο για τις ανάγκες των γυρισμάτων, κάνοντας συγχρόνως – με τις αναρτήσεις τους στα social media- την καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Heidi Klum έφυγε από τη Μύκονο αλλά τα stories της δείχνουν πως θα της λείψει (photos)

Έπαθε πλάκα: Η Kylie Minongue έγινε πλούσια και όχι από το τραγούδι!