Το Φεστιβάλ Βενετίας θέλει τη Madonna του

Το Φεστιβάλ Βενετίας θέλει τη Madonna του

Φόρεσε τα κόκκινα γυαλιά της και εμφανίστηκε υπογράφοντας τη νέα της ταινία.

Πανηγύρι χωρίς Madonna δε γίνεται και η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά. Γι'αυτό και ξέρει να ελίσσεται είτε στα πηγαδάκια της μουσικής είτε στα κινηματογραφικά πλατώ.

Η σκηνοθεσία δεν είναι άγνωστη ιδιότητα για την ίδια, μιας και κάποια χρόνια πριν είχε υπογράψει το "Filth and Wisdom". Αυτή τη φορά η Madonna έφτασε στο 68ο Φεστιβάλ της Βενετίας (το αρχαιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως) έχοντας στα χέρια της τη σκηνοθεσία της ταινίας "W.E." με θέμα τον έρωτα του Βασιλιά Εδουάρδου VII με την Αμερικανίδα Wallis Simpson. Και, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε και το τελευταίο φλας.

Μπορεί οι κριτικές που έχει λάβει μέχρι σήμερα στον κινηματογραφικό χώρο να είναι το λιγότερο αποθαρρυντικές, αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα για μια κυρία σαν τη Madonna που ξέρει να κυκλοφορεί πάντα με τον αέρα του νικητή. Η αγάπη και το μικρόβιό της της για τη σκηνοθεσία φαίνεται πάντως πως ήρθε από αγαπημένα πρόσωπα. «Ευχαριστώ τους πρώην συζύγους μου (Sean Penn και Guy Richie) που στήριξαν την κινηματογραφική μου καριέρα» δηλώνει ευθαρσώς, φορώντας ένα υπέροχο Vionnet γαλάζιο μακρύ φόρεμα με πεταλούδες και μεγάλα κοκάλινα κόκκινα γυαλιά. Το "W.E." παρουσιάστηκε χθες στη Μόστρα εκτός συναγωνισμού