Τα δάκρυα της Priscilla Presley στην αγκαλιά του «Elvis» και του Tom Hanks στις Κάννες

Κατερίνα Μπούσιου
Τα δάκρυα της Priscilla Presley στην αγκαλιά του «Elvis» και του Tom Hanks στις Κάννες
Priscilla Presley, left, and Austin Butler pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Elvis' at the 75th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 25, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) 2022 Invision

Η μία και μοναδική σύζυγος του βασιλιά της ρόκ, Elvis Presley, συγκινημένη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών στην ομότιτλη ταινία για εκείνον. 

Η Priscilla Presley, δεν υπήρξε μόνο η μεγαλύτερη θαυμάστρια του άντρα της Elvis Presley - παρά το επεισοδιακό τους διαζύγιο - αλλά είναι σήμερα και φαν της νέας ταινίας για εκείνον, η οποία έκανε πρεμιέρα με την δική της παρουσία, στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών. Η οποία μάλιστα, δάκρυσε.

Στην αγκαλιά του βασιλιά του Rock&Roll

Τον ρόλο του Elvis Presley στην ταινία «Elvis» παίζει ο νεαρός και ταλαντούχος Austin Butler, ο οποίος φυσιογνωμικά έχει κάποιες ομοιότητες με τον θρύλο της μουσικής, στα νεανικά του χρόνια. Η Priscilla η οποία βρέθηκε στην πρώτη προβολή της ταινίας στις Κάννες, φωτογραφήθηκε μαζί του και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως της άρεσε πολύ η ερμηνεία του, όπως και το υπόλοιπο καστ. Μάλιστα την στιγμή του The end στην μεγάλη οθόνη, οι θεατές και οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στην αίθουσα, την είδαν να σκουπίζει τα δάκρυα της.

Ο Austin Butler είναι ο νέος Elvis Presley - τα πρώτα πλάνα από την ταινία του θρύλου της μουσικής

«Έζησα ξανά την κάθε στιγμή»

Η Priscilla Presley γνωρίστηκε με τον Elvis όταν υπηρετούσε στον στρατό στην αμερικανική βάση της Γερμανίας. Ήταν ανήλικη και πέρασαν 7 χρόνια μέχρι το 1967 όταν και παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 1973 και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Liza Marie. Η χήρα του Elvis μόλις είδε την ταινία εξήγησε για πιο λόγο ήταν συγκινημένη: «Ξαναζούσα κάθε στιγμή σε αυτήν την ταινία. Μου πήρε λίγες μέρες για να ξεπεράσω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου, όπως έγινε και με τη Λίζα όταν την είδε».

https://www.instagram.com/p/Bw8Jm2ujWrZ

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Tom Hanks, είναι αυτοβιογραφική αλλά αναφέρεται όμως σε μία και μόνο περίοδο της ζωής του τραγουδιστή η οποία κρατά για δύο δεκαετίες. Βλέπουμε τα πρώτα χρόνια της καριέρας και της δόξας του, τον γάμο του, την απόκτηση της κόρης του, αλλά κυρίως την σχέση του με τον μάνατζερ του, τον επίσης θρυλικό Τομ Πάρκερ - με το παρατσούκλι «Ο Συνταγματάρχης» - τον οποίο και υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Tom Hanks.

France Cannes 2022 Elvis Red Carpet

(AP Photo/Daniel Cole)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο Hanks για να είναι καλύτερα προετοιμασμένος πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, είχε γνωρίσει την Priscilla, η οποία του έκανε εντύπωση: «Περίμενα να ακούσω ιστορίες για την έλλειψη εμπιστοσύνης που του είχε και αντίθετα εκείνη μου είπε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν. 'Ηταν ευφυής και...κάθαρμα μου είπε χαρακτηριστικά και ένας απόλυτα πειθαρχημένος άνθρωπος» όπως δήλωσε ο Hanks.