Όταν ο Colin Farrell χώρισε με τη νικοτίνη

Όταν ο Colin Farrell χώρισε με τη νικοτίνη

Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα, αλλά με έναν τρόπο που κανείς δεν είχε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αυτόν του ρομαντισμού.

Ο Colin Farrell ήταν γνωστός μέχρι σήμερα, εκτός από τους ρόλους του στις ταινίες, για την άστατη ζωή του και τις εκάστοτε καταχρήσεις που αυτή συμπεριλάμβανε.

Μια μέρα όμως πριν τα γενέθλιά του, ο διάσημος Ιρλανδός ηθοποιός αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο, μια αρκετά δύσκολη απόφαση και αρκετά τραυματική για κάποιον που το τσιγάρο ήταν προέκταση του χεριού του.

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Shortlist, ο 34χρονος Farrell αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε μια για πάντα την αγαπημένη του νικοτίνη, και ο οποίος ήταν τουλάχιστον ρομαντικός. Τι έκανε; Της έγραψε ένα γράμμα.

«Έκοψα το τσιγάρο τη Κυριακή πριν τα 34α γενέθλιά μου», είπε ο Farrell. «Πέρασα όλη τη μέρα με ένα πακέτο τσιγάρα. Δεν είδα κανέναν, απλώς έκατσα και κάπνισα όλο το πακέτο, κάνοντας κάθε τσιγάρο με όση περισσότερη επίγνωση μπορούσα. Και στο τέλος, έγραψα ένα γράμμα προς τη νικοτίνη».

Ο Farrell είχε προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να κόψει το κάπνισμα, χωρίς όμως επιτυχία. Φημολογείται μάλιστα πως στα γυρίσματα του «Miami Vice» το 2005, είχε κάνει ειδική παραγγελία ένα χειροποίητο κοστούμι με ενσωματωμένα patches νικοτίνης, κάτι που ο ίδιος έχει διαψεύσει.

Αυτή τη φορά, όμως, ήταν αποφασισμένος. «Έγραψα τα συνηθισμένα, "θυμάμαι τη πρώτη φορά που γνωριστήκαμε και όλα όσα περάσαμε μαζί. Όλες εκείνες τις φορές που με βοήθησες σε εκείνες τις καταστάσεις" κλπ κλπ», είπε ο Farrell σχετικά με το περιεχόμενο του γράμματός του. «Ήταν σχεδόν ίδιο με το γράμμα που θα έγραφες σε ένα άτομο με το οποίο χωρίζεις.
Γιατί αυτό ακριβώς ήταν, ένας χωρισμός. Ήταν η πρώτη φορά που χώρισα μέσω γράμματος, γι' αυτό και ήταν λίγο περίεργο».

Και λίγα λες, Colin.