Ο «τρελός» χορός της Helen Mirren στις Κάννες και η μεταμόρφωσή της

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «τρελός» χορός της Helen Mirren στις Κάννες και η μεταμόρφωσή της

(AP Photo/Petros Giannakouris)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Σε απίστευτα κέφια η ηθοποιός στην παρουσίαση της νέας της ταινίας στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών. Τι άλλαξε στην εμφάνισή της. 

Μία νέα διάσταση στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ των Καννών, έδωσε η βρετανίδα ηθοποιός Helen Mirren. Σε τρελά κέφια κρατώντας από το χέρι την συνάδελφό της Αndie MacDowell άφησε άφωνους τους φωτογράφους. Δεν ήταν όμως ο μοναδικός λόγος που έχασαν την μιλιά τους, οι εκπρόσωποι του τύπου.

Ας κρατήσουν οι χοροί

Οι περισσότεροι ηθοποιοί, ακόμη και αν έχουν εμπειρία, κάθε φορά που βρίσκονται στο κόκκινο χαλί, έχουν άγχος. Έχουν απέναντι τους τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και δεκάδες φωτογράφους και ειδικά οι κυρίες, προσέχουν μην έχουν και κάποιο απρόοπτο με την εμφάνιση τους. Η Helen Mirren, απέδειξε ότι όχι απλά δεν φοβάται ή αγχώνεται, αλλά το διασκεδάζει, έτσι όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Προσερχόμενη στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο και αστραφτερό φόρεμα, έπιασε το χορό με την συμπρωταγωνίστρια της στην ταίνια Mother and son, Andie MacDowell. Στροφή στην στροφή και οι φωτογράφοι μαζί με τους οπερατέρ, τρελάθηκαν από τον αυθορμητισμό της.

Βέβαια εκείνο που έκανε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η αλλαγή στα μαλλιά της. Τα μακριά extensions ήταν θεαματικά και μάλλον αφορά σε κάποιον μελλοντικό της ρόλο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει την ηθοποιό με κοντά ή καρέ μαλλιά και σε καμία περίπτωση με αυτή την ατίθαση και μακριά χαίτη.

https://www.instagram.com/p/CTZwYIpLlWP

Η Helen Mirren που έχει και το τίτλο της Dame, θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, καθώς όπως έχει ακουστεί θα είναι παρουσιάστρια σε μία από τις εκδηλώσεις. Ωστόσο το όνομα της, δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί.