Θλίψη για την απώλεια του Δάκη: Το Twitter αποχαιρετά τον μεγάλο τραγουδιστή

Θλίψη για την απώλεια του Δάκη: Το Twitter αποχαιρετά τον μεγάλο τραγουδιστή

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Δάκης σε ηλικία 78 ετών. 

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής Δάκης έδινε μάχη με τον καρκίνο και έφυγε τελικά από τη ζωή σήμερα. Την είδηση της μεγάλης απώλειας έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η ραδιοφωνική παραγωγός και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ γράφοντας χαρακτηριστικά:

Ξεκουράσου, θα σε αγαπώ για πάντα

dakis.JPG

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’αγαπώ πάντα… «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τον Δάκη.

Ο κατά κόσμον Βρασίδας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ αφορμή για το καλλιτεχνικό του όνομά ήταν το χαϊδευτικό «Βρασιδάκη», έτσι όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του όταν ήταν μικρός.

Η τελευταία συνέντευξη του Δάκη, ήταν στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη και είχε μιλήσει για το πως δημιουργήθηκε το γνωστό σε όλους όνομα «Δάκης», αλλά και για την καριέρα του.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Από το Βρασιδάκης. Στη μητέρα μου δεν άρεσε καθόλου το Βρασίδας. Έτσι έμεινε το Δάκης. Όταν ήρθα εδώ και πήγα στην Minos για τον πρώτο μου δίσκο, μου λέει ο πατέρας Μίνος πως σε λένε; Λέω Δάκη. Το επώνυμο; Χαραλαμπίδης. Άσε μου λέει αν τραγουδούσες ρεμπέτικο είναι ότι πρέπει, κρατάμε το Δάκης», είχε πει χαρακτηριστικά.

Trend στο Twitter

dakis1.JPG

Η είδηση της απώλειας του Δάκη, γέμισε το Twitter με σχόλια για τον ερμηνευτή των μεγάλων επιτυχιών που ξεχώριζε πάντα για το ήθος και την προσωπικότητά του.

«Πήρε το τσαγάκι του με το λεμόνι και πάει στο μπαλκόνι του ουρανού να το απολαύσει. Καλό του ταξίδι», έγραφε ένα μήνυμα χαρακτηριστικά.