Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα στη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες είπε την αλήθεια

Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα στη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες είπε την αλήθεια

Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει με τις δίδυμες κόρες του Αριάνα και Φιλίππα και η Χριστίνα κάνει το πιο αναμενόμενο σχόλιο.

Σε λιγότερο από έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου 2022, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους, της Αριάνας και της Φιλίππας.

Χαζομπαμπάς ο Σάκης

Με μια φωτογραφία, ο Τανιμανίδης, απέδειξε πόσο μεγάλος χαζομπαμπάς έχει γίνει, ποζάροντας μαζί με τις κόρες του και εξηγώντας στους 1 εκατομμύριο followers του πώς ακριβώς περνάει τις Κυριακές τους, τον τελευταίο χρόνο.

Και είναι αλήθεια πως στον ένα αυτό χρόνο και τα μωρά του έχει ταΐσει και στο κολυμβητήριο έχει κάνει baby swimming με τα μωρά και με τα πατουσάκια τους στο πρόσωπό του έχει αποκοιμηθεί.

https://www.instagram.com/p/CeI8JyJMaaF

Έρχεται και η βάφτιση

Υστερα από σχεδόν έναν χρόνο, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται να βαφτίσουν τις δύο κορούλες τους. Το ζευγάρι θα προγραμματίσει το μυστήριο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου, αναζητά το ιδανικό μέρος, το οποίο πιθανόν θα είναι νησί ενώ ανάμεσα στις επιλογές τους βρίσκεται και το νησί των Ανέμων, η Μύκονος αλλά και η Σίφνος όπου είχε πραγματοποιηθεί και ο γάμος του ζευγαριού και νονοί θα είναι πιθανότατα ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου.

Το σχόλιο της Χριστίνας

Πάντως, το σχόλιο της Μπόμπα στη φωτογραφία του Σάκη ήταν το πλέον αναμενόμενο.

mpompa.JPG

«Η ζωή μου όλη», έγραψε η γλυκιά χαζομαμά, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των κοριτσιών της.

H φωτογραφία του Τανιμανίδη έχει περισσότερα από 42 χιλιάδες likes και στα περισσότερα σχόλια, αναφέρεται η ομοιότητα του Σάκη με τις κόρες του.

https://www.instagram.com/p/Ca5EHYajP0m

Τα κορίτσια ήρθαν μετά από γλυκιά αναμονή της Χριστίνας και του Σάκη, οι οποίοι και είχαν μιλήσει για την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης με την οποία απέκτησαν τις κόρες τους.

«Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Ο Σάκης ήταν (Τανιμανίδης) ακόμα πιο πολύ, γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο. Ήταν η σωστή επιλογή», είχε πει χαρακτηριστικά για τον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης που ακολούθησαν ως ζευγάρι η Χριστίνα.