Τρίτο πάρτι γενεθλίων για τον Σάκη Τανιμανίδη - Η έκπληξη της Μπόμπα και η αποκάλυψη για τη βάφτιση

Τρίτο πάρτι γενεθλίων για τον Σάκη Τανιμανίδη - Η έκπληξη της Μπόμπα και η αποκάλυψη για τη βάφτιση

Ο παρουσιαστής δέχθηκε την ωραιότερη έκπληξη από τη συζύγό του και τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα γενέθλιά του είχε στις 30 Απριλίου ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος έκλεισε τα 41 και γιόρτασε για πρώτη φορά την ξεχωριστή αυτή ημέρα ως μπαμπάς. Ο παρουσιαστής βρισκόταν εκτός Ελλάδος ανήμερα των γενεθλίων του λόγω ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Αμερική και τώρα που επέστρεψε η σύζυγός του φρόντισε να του κάνει μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Το πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσε η Χριστίνα Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και πιο στενοί φίλοι του ζευγαριού διοργάνωσαν ένα πάρτι-έκπληξη για τον παρουσιαστή σε γνωστό εστιατόριο. Ο Σάκης Τανιμανίδης μένει έκπληκτος όταν ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και βλέπει να του τραγουδούν το τραγούδι των γενεθλίων τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CdMIFSNMpuY

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο Μάνος Γαβράς και οι κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Η εντυπωσιακή τούρτα του παρουσιαστή έγραφε πάνω «Χρόνια πολλά στον σούπερ μπαμπά», ενώ απεικονιζόταν ο ίδιος ως σούπερμαν μαζί με την οικογένειά του.

Αυτή ήταν και η τρίτη τούρτα για τα φετινά γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη αφού λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή του από το επαγγελματικό του ταξίδι στην Αμερική είχε σβήσει τα κεράκια στην τούρτα που του είχε ετοιμάσει η Χριστίνα Μπόμπα για να τον υποδεχτεί.

tourta2.jpg

Οι ευχές της Χριστίνα Μπόμπα στον σύζυγό της

Η Χριστίνα Μπόμπα τοποθέτησε ένα κερί σε μία πάστα όσο ο παρουσιαστής βρισκόταν στις ΗΠΑ και έχοντας στην αγκαλιά της τις δίδυμες κόρες της (Αριάνα και Φιλίππα), κάλεσε τον Σάκη Τανιμανίδη με βίντεο κλήση για να του τραγουδήσουν το «Χρόνια Πολλά». Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…ακόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση! Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά».

https://www.instagram.com/p/Cc-5g_Jjv_r

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γενέθλια και η Χριστίνα Μπόμπα του κάνει την καλύτερη ευχή

Η βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει πότε θα βαφτίσει τα δίδυμα τους και όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» το μυστήριο θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Όσον αφορά την τοποθεσία, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει επιλέξει τη Μύκονο, ένα νησί που επισκέπτονται και οι δύο συχνά, όμως δεν έχουν οριστικοποιήσει ακόμη την τοποθεσία. Νονοί πιθανά να είναι οι κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Πηγή κεντρικής: iliasbogdanos