Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη βρίσκει επιτέλους την αλήθεια ενώ ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη βρίσκει επιτέλους την αλήθεια ενώ ο Κωνσταντής βυθίζεται στις τύψεις

Η σειρά ρίχνει αυλαία στις 7 Ιουλίου. Η τελική αναμέτρηση προ των πυλών στο Διαφάνι. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι περνά κρίση και ένα άλλο καταλαβαίνει πως ο έρωτας χάθηκε οριστικά. 

Πριν την ολοκλήρωση της ιστορίας μας στις Άγριες Μέλισσες, ο δρόμος προς το φινάλε δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση. Θα έχουμε συναισθηματικές αναταράξεις, πισωγυρίσματα αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις που θα κλονίσουν δύο πολύ σημαντικά μας πρόσωπα. Την Πηνελόπη και τον Μελέτη. Μέσα σε όλα ο Κωνσταντής κάνει μία μεταστροφή στον χαρακτήρα του που θα μας αφήσει με την απορία, για το τι έπαθε στα ξαφνικά.

Άγριες Μέλισσες: Μία δολοφονία φέρνει σπαραγμό στο Διαφάνι και οι κάτοικοι ορκίζονται δικαίωση

Η αναβολή γάμου και ο ψεύτικος έρωτας

Ο Κωνσταντής ο οποίος όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα αντιμετωπίσει ξανά ένα πρόβλημα με την υγεία του, δείχνει στα επόμενα επεισόδια την κυκλοθυμία του. Τσακώνεται στα ξαφνικά με την Δρόσω, αναβάλλει τον γάμο και βυθίζεται ξανά στις τύψεις για όσα έχει κάνει στο παρελθόν. Εμείς νομίζαμε ότι αυτά πλέον τα έχει αφήσει πίσω του, αλλά τελικά οι εφιάλτες δεν τον άφησαν ποτέ. Γίνεται ακόμη και επαναπροσέγγιση με τον Μελέτη, με τον οποίο δεν θα ξαναγίνουν μεν κολλητοί φίλοι, αλλά τουλάχιστον δεν είναι πια εχθροί.

Η Δρόσω σα χαμένη προσπαθεί να κατανοήσει την συμπεριφορά του, ενώ παράλληλα ξεκινούν και οι εργασίες του αεροδρομίου, που είναι ένας ακόμη μπελάς στο κεφάλι του.

Αφού αναφερθήκαμε στον Μελέτη, οι μάσκες φαίνεται πως πέφτουν. Η Πηνελόπη παρόλο που θα πιαστεί επ'αυτοφώρω από τον Κιμπάρογλου και θα κινδυνέψει, με μεγάλες θυσίες θα προσεγγίσει τελικά την Ασπασία, ένα πρόσωπο κλειδί στην ιστορία με τον Αλέξη Γραμματικό και την δολοφονία του. Η Ασπασία όπως θυμόμαστε όλοι, ήταν η κοπέλα του Αχιλλέα Μεγαρίτη η οποία δούλευε στην εισαγγελία και κατέδιδε όλα τα μυστικά του Αλέξη στον νεαρό Μεγαρίτη και αδελφό του Ακύλα.

https://www.instagram.com/p/CeCHXP6rB6Q

Ο Μελέτης σύντομα θα καταλάβει πως η Πηνελόπη δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο σκοπός της είναι να βρει στοιχεία. Και ενώ θα προσπαθήσει και εκείνος να θολώσει τα νερά και να μην φτάσει η Πηνελόπη στον τελικό της στόχο, εκείνη θα τα καταφέρει. Η τελική αναμέτρηση ανάμεσά τους είναι γεγονός. Η Ασπασία αλλά και η Αντιγόνη, θα είναι τα δύο πρόσωπα που θα οδηγήσουν Δούκα και Μελέτη προ των ευθυνών τους και στην τιμωρία τους.